siteler aşağıda böyle bişi yok marvel sitesinde yazmıyoza
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
marvelın hazırladığı ve fulcrumunda olduğu güç sıralamasını atarsan iyi olur.merak ettim.
The Beyonder
kullanıcısına yanıt
attım attım
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
valla hocam elin çok geniş doğrusu.tebrik ederim.https://www.morphsuits.co.uk/blog/top-5-strongest-marvel-characters/ bu sitedeki fulcrum yazısında fulcrumun oaa olabileceği yazılmış.
The Beyonder
kullanıcısına yanıt
bazı siteler yanlış hazırlıyor olabilir bir site vardı deadpoll odindenden daha güçlü diyordu o yüzden en iyisi birden fazla siteye girmek ve marvelin sitesine bakmak
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
deadpool odinden daha mı güçlü?odin deadpoolu tahtının önüne paspas yapar deadpool kim be odin karşısında
The Beyonder
kullanıcısına yanıt
non-cannon bir hikayede marvel evrenini öldürdüğünden yazmış herhalde dediğim gibi siteleri hazırlayan kişiler saçmalıyabiliyor
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
bir çizgi romanda deadpoolun marvel evrenini öldürdüğü doğru.ama bu hikaye earth 616 da geçmiyor.marvel evreninde geçen bir hikaye değil.
The Beyonder
kullanıcısına yanıt
zaten dedim non-canon diye siteyi ben hazırlamadım zaten siteyi hazırlıyan adama söyle onu
hotu thanos; one above all harici herkesi alır.
beyonder güçlü ama o kadar değil.
deltonD
kullanıcısına yanıt
alamaz fulcrumu nasıl alcak bana onu bir açıkalasanıza hocam buster seviyesi ne hotunun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme