'Aykırı Doktor ' aykırı yazar. TV fenomeni 'House'un 'cool' doktoru Hugh Laurie, tarzına uygun bir dille kaleme aldığı polisiye romanla karşımıza çıktı.
‘House’ dizisinin doktorunu oynayan Hugh Laurie'nin ilk romanı çıktı.
‘House’ dizisinin doktorunu oynayan Hugh Laurie, ilk romanında polisiye ile 40 yıllık bir yazar gibi ustaca dalga geçiyor
İki kez Altın Küre alan, son 10 yılda dünya televizyonlarına damgasını vuran ‘House’ dizisinin yakışıklı doktoru Hugh Laurie (Dizideki adıyla Dr. Gregory House), gerçek bir entelektüel çıktı. İlk romanı ‘Silah Tüccarı’ ile yazarlar dünyasını selamlayan Laurie, İngiltere’nin en köklü iki üniversitesinden biri olan Cambridge’ten mezun. Ciddi bir arkeoloji eğitimi alan oyuncu yazar, ilk kitabının yazılış nedeninin polisiye ile muzipçe dalga geçmek olduğunu söylerken, Washington Post ve The Daily Telegraph’ın kitap eleştirmenleri Laurie’nin bunu fazlasıyla başardığını ifade ettiler.
HEYECANLI VE EĞLENCELİ
Karısı ve üç çocuğuyla New York’ta yaşayan Hugh Laurie’nin alaycı, heyecanlı ve hoş esprilerle aksiyonu birleştirdiği ilk romanının konusu şöyle: Thomas Lang... Kraliyet muhafızından bozma bir tetikçi, paralı asker ve aynı zamanda da süper bir adam... Soğukkanlı cinayetler ona göre değildir. Amerikalı bir işadamını öldürmesi için kendisine yığınla para önerildiğinde Lang, kurbanı uyarmayı seçer ve çok geçmeden bu iyilik, kötü sonuçlar doğuracaktır.
Kitabı geçen cuma günü metroport'da ki inkılap kitap evinden almıştım ama bu güne kadar başlama fırsatım olmamıştı. Bu gün 100 sayfa felan okudum ama şu ana kadar pek sardığını söyleyemem. Umarım ilerledikçe güzelleşir.
Okuyup bitiren var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme