Şimdi Ara

HOW I MET YOUR MOTHER'İ BİTİRDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar HIMYM dizisinin 8 sezonunu da bitirdim ve resmen sürüklendim,diziyle bütünleştim.Şimdi yeni sit com aradım.Efsane olarak nitelendirilen ''Friends'' dizisinin önerisini aldım.Fakat abi ilk bölümde sinirlerim bozuldu.Adam bir tane espri bile denmiyecek birşey söylüyor yüksek sesle gülme efektini basıyorlar.Bir bölüm 22 dakikaysa 15 dakikası gülme efekti Şöyle adam akıllı,en azından How i met your mother dizisini aratmayacak sit com var mı?

• Gülme efektsiz olarak Modern Family var. Two and a Half Men, The Big Bang Theory de önereceğim diğer diziler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Gülme efektsiz olarak Modern Family var. Two and a Half Men, The Big Bang Theory de önereceğim diğer diziler.
    pis yedili kardeş...friendsi beğenmeyenler pis yediliye bayılırlar

akasya durağı da olabilir bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

Alıntıları Göster
    bcan402 üzüldüğüm olay ne söyliyim sana.Beğendiğin hayran olduğun bir diziye eleştri geldiğinde hakaret edecek kadar dar görüşlü olman.Bir dizide abartıya hep karşıyımdır.Adam komik olmayan birşey söylüyor.Arkadan kahkaha efekti.İnsanın en sonunda sinirleri bozuluyor,''Ne alaka ?'' diyor.Dizi müthiş olsa da Finali 50 milyona aşkın kişi izlese de.Bu diziyi izlemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafadaban

bcan402 üzüldüğüm olay ne söyliyim sana.Beğendiğin hayran olduğun bir diziye eleştri geldiğinde hakaret edecek kadar dar görüşlü olman.Bir dizide abartıya hep karşıyımdır.Adam komik olmayan birşey söylüyor.Arkadan kahkaha efekti.İnsanın en sonunda sinirleri bozuluyor,''Ne alaka ?'' diyor.Dizi müthiş olsa da Finali 50 milyona aşkın kişi izlese de.Bu diziyi izlemem.

Alıntıları Göster
    ben hakaret olarak algılamadım ki onu çok da fifi..izlemezsen izleme

hem ben sadece senin seviyene uygun diziler önerdim kötü bişe yapmadım ki

• quote:

ben hakaret olarak algılamadım ki onu çok da fifi..izlemezsen izleme

hem ben sadece senin seviyene uygun diziler önerdim kötü bişe yapmadım ki

Alıntıları Göster
    Ben hakaret etmedim senin konuşmanı eleştirdim.Seviyemi belirleyecek kadar zeki değilsindir bundan eminim :) Bir dizi için yargısız infaz yapıyorsan senin önerilerin doğru olsa bile birkez daha araştırırım :)) Neyse polemiğe gerek yok başlığım terkedersen sevinirim.İyi forumlar.
  • quote:

Ben hakaret etmedim senin konuşmanı eleştirdim.Seviyemi belirleyecek kadar zeki değilsindir bundan eminim :) Bir dizi için yargısız infaz yapıyorsan senin önerilerin doğru olsa bile birkez daha araştırırım :)) Neyse polemiğe gerek yok başlığım terkedersen sevinirim.İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    friends 10 basar himym'a bu kadar basit. devam edersen görürsün belki. ön yargıyla yarıda bırakırsan friends'in neden efsane himym'ın ise neden normal bir dizi olarak görüldüğünü anlarsın belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

friends 10 basar himym'a bu kadar basit. devam edersen görürsün belki. ön yargıyla yarıda bırakırsan friends'in neden efsane himym'ın ise neden normal bir dizi olarak görüldüğünü anlarsın belki.

Alıntıları Göster
    Friends , himym ve benzeri bir sürü sit-comun fikir babasıdır . Bence biraz sabret Friends'in Himym'den çok daha iyi olduğunu göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: letsgogogo

Friends , himym ve benzeri bir sürü sit-comun fikir babasıdır . Bence biraz sabret Friends'in Himym'den çok daha iyi olduğunu göreceksin

Alıntıları Göster
    HIMYM'ı izlemedim.Friends'i bir kaç bölüm izledim Friends gerçekten kaliteli bir yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

HIMYM'ı izlemedim.Friends'i bir kaç bölüm izledim Friends gerçekten kaliteli bir yapım.

Alıntıları Göster
    Başka bir sebepten hoşuna gitmemesini anlarım da gülme efektine nasıl takıldın orayı anlayamadım Gereksiz yere gülme efekti koymaları nerdeyse bütün efektli dizilerde var. HIMYM'da da var. HIMYM'ı beğenip de, Friends'i çok gülme efekti var diye eleştirmek pek mantıklı gelmedi bana :) Tabi ki senin görüşün orası ayrı. Eğer Friends'te bile bu kadar rahatsız ettiyse seni, gülme efektli hiçbir diziyi izlemeni önermem. O yüzden öneri yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Gülme efektsiz olarak, Arrested Development, Modern Family, It's Always Sunny in Philadelphia, Community falan çok güzel dizilerdir ama Friends'i beğenmedikten sonra onları beğeneceğini pek sanmıyorum açıkçası. En azından birkaç bölümlerini izleyip, hoşuna gidip gitmediğine bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Başka bir sebepten hoşuna gitmemesini anlarım da gülme efektine nasıl takıldın orayı anlayamadım Gereksiz yere gülme efekti koymaları nerdeyse bütün efektli dizilerde var. HIMYM'da da var. HIMYM'ı beğenip de, Friends'i çok gülme efekti var diye eleştirmek pek mantıklı gelmedi bana :) Tabi ki senin görüşün orası ayrı. Eğer Friends'te bile bu kadar rahatsız ettiyse seni, gülme efektli hiçbir diziyi izlemeni önermem. O yüzden öneri yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Gülme efektsiz olarak, Arrested Development, Modern Family, It's Always Sunny in Philadelphia, Community falan çok güzel dizilerdir ama Friends'i beğenmedikten sonra onları beğeneceğini pek sanmıyorum açıkçası. En azından birkaç bölümlerini izleyip, hoşuna gidip gitmediğine bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Two man a half man'i denedinmi ashton'dan önceki sezonlar baya iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

Two man a half man'i denedinmi ashton'dan önceki sezonlar baya iyiydi

Alıntıları Göster
    The Big Bang Theory
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

The Big Bang Theory

Alıntıları Göster
    Two and a half men diyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Two and a half men diyorum bende.

Alıntıları Göster
    TBBT izliyordum fakat her yerde herkesin Friends'i bu kadar övmesi için izliyicem.Zaten araştırdım ilk karakterleri,yakaladığı başarılar ve rekorları.Zaten uyarmışlardı ilk bölümler ya da sezon karakterler tanıtıldığı ve diziyi anlatmak için sıkıcı geçebilir.İlk bölümler sıkıcı olduğu için dikkatimi kahkaha efektine kaydırdığımı düşünüyorum.
  • quote:

TBBT izliyordum fakat her yerde herkesin Friends'i bu kadar övmesi için izliyicem.Zaten araştırdım ilk karakterleri,yakaladığı başarılar ve rekorları.Zaten uyarmışlardı ilk bölümler ya da sezon karakterler tanıtıldığı ve diziyi anlatmak için sıkıcı geçebilir.İlk bölümler sıkıcı olduğu için dikkatimi kahkaha efektine kaydırdığımı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Tebrikler kardeş, yeni sezonu beklemeye hak kazandın

• quote:

Orijinalden alıntı: AdkA

Tebrikler kardeş, yeni sezonu beklemeye hak kazandın

Alıntıları Göster
    The IT Crowd'dan başkası yalan.
  • quote:

ne oldu çok mu zorunda gitti sevdiğin dizi beğenilmeyince ?1 Ne bu saldırma çabaların, Friends sevmeyen onları mı seviyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

ne oldu çok mu zorunda gitti sevdiğin dizi beğenilmeyince ?1 Ne bu saldırma çabaların, Friends sevmeyen onları mı seviyor ?

sana şimdi 2 kelimeli bişe derdim ama milyon kere uzaklaştırma aldım demicem o yüzden

bak şu adam benim demek istediğimi gayet güzelce söylemiş..

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

sana şimdi 2 kelimeli bişe derdim ama milyon kere uzaklaştırma aldım demicem o yüzden

bak şu adam benim demek istediğimi gayet güzelce söylemiş..

quote:

Alıntıları Göster
    blue mountain state

• quote:

Orijinalden alıntı: consumeobeydie

blue mountain state

Alıntıları Göster
    Bende senin gibi düşünüyordum. Ta ki The Big Bang Theory ile tanışana kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.