Şimdi Ara

How to Train Your Dragon (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce izledim.Gerçekten çok beğendim filmi.Çok eğlenceliydi.
    Animasyon filan deyip izlememezlik yapmayın derim.Herkese izlemesini tavsiye ederim.
    9/10
    Hele Toothless yok mu.Ne sevimli birşeydir o öyle yav.
  • Filmin türkçe dublajı mevcut mu?
  • Çok eğlenceli, hareketli bir animasyon. Ben de çok beğendim.

Özellikle animasyon hareketleri çok başarılı. Çocuğun birşey anlatırken davranışları iyi karikatürize etmişler. Fazla abartıya kaçmadan, gerçekçi ve komik olmuş. Özellikle babanın hareketleri bazı yerlerde çok güldürdü. Sanırım özellikle bunlara da çok önem veriyorlar. Mizahı nerden yakalarsak diyerek...

Çok iyi animasyonlar arasına gireceğini tahmin ediyorum. Seyir zevki yüksek.
  • Az önce izledim eh işte idare eder 6/10. Siyah ejderhayı bayağı şirin yapmışlar. Bunların dışında herşey klişe idi.
  • 10/7 güzel akıcı bir animasyondu. Birde Türk yapımı böyle bişey görsek:D
  • eğlenceli animasyon.
  • klasik , gidişatıda az çok belli bir animasyon ama çocuk ve ejderhanın iletişimi güzel işlenmiş gerçekten
  • Eragon'un çizgi film versiyonu gibidir sanırım.
  • Son zamanlarda izlediğim en iyi animasyon. Müziklerini de Jonsi yapmış, çok da güzel olmuş.
  • Gayet keyifliydi, izlemeyen animasyon sevenlere tavsiye ederim.
  • Görsellik, müzikler gayet iyiydi ama konu ve işleniş gayet basitti. Amaçları pek eğlendirmek değil gibiydi. Sadece mesajı verelim gidelim havasındaydı.
  • Çok kesin konuşmayayım ama hayatımda izlediğim en iyi animasyon film olabilir. şuan başka bir animasyon gelmiyor aklıma. çarşamba akşamı izledim. perşembe öğle saatlerinde gene izledim. ikinci izleyişimdede heyecandan bacaklarımı titretiyordum

ayrıca o toothless ın kahramanımızı kanatları arasından babasına teslim ettiği sahne... o coşku sahnesi akabinde bacağının proteze alındığını görmek. off off kaçıncıya izlersem izliim harika son olmuş...
  • Gerçekten harika bir animasyon büyük küçük herkez izlemeli.
  • Oscarı bu animasyon yerine Toy Story'e vererek akademi gözümde olmayan değerini eksilere indirdi.
  • hayatımda izlediğim en iyi animasyondu ve oscar ın saçma oyuncaklara gitmesine sinirim bozuldu
  • İzlediğim en iyi animasyon diyebilirim.
  • Çok beğendiğim animasyonlardan birtanesi.
  • adamların tiyatrosuna bile farklı hava katmışlar...
  • bu youtube linkleri niye iğrenç gözüjüyor böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

bu youtube linkleri niye iğrenç gözüjüyor böyle

Galiba sayfa kasmasın diye yapmışlar ama görüntü çok kötü olmuş cidden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.