arkadaşlar birakaç güne kadar çok rahat yazıcıdan cıktı alıyordum.ancak dünden beri cıktı almak isterken yazdırılıyor diyor ancak yazıcıdan bi hareket yok.yalnızca yeşil ışık yanıyor. yanibir hata yok.acaba hata nedir. bilgisayarı baştan açtım olmadı başka bilgisayarda denedim olmadı kabloları değiştirdim olmadı driverları baştan kurdum olmadı tekrardan makinaya format attım olmadı. yazıcıyı birkac kez acıp kapatınca bir iki cıktı alıyor ancak geri duruyor. çalıoşan başka kartusu makinaya takıp denedim yine olmadı. bilgisayar yazıcıyı görüyor ama çıktı almıyor.. yardım ??acil
bide arkadaşlar notpade birşeyler yazıp çıktı almak istediğim zaman hp1018 üzeindeki ışıklardan yalnızca KIRMIZI olanı birkaç kez yanıp sönüyor ardındanda yeşil duruma geliyor ve çıktı alamıyorum.yardım..
tek yol garanti . burdan fazla birşey bekleme yapılacak herşeyi yapmışın zaten.
SELAM GEÇMİŞ OLSUN BENDE O YAZICIDA AYNI PROBLEMİ YAŞADIM. SORUN ÇOK BASİT. SORUN KABLODA. KABLOSU ÖZEL BİR KABLO. SATICILAR BUNU BİLMİYOR VE HERHANGİ BİR KABLO VERİYORLAR. HP ALL İN ONE YAZICILARIN KABLOSUDA AYNISI ANCAK UÇLARI AYNI OLSADA 1018 İNKİ FARKLI BİR KABLO.
SORUN KABLOSUNDA.
SATICILAR BUNU BİLMİYOR VE SEN KABLO İSTEYİNCE HERHANGİ BİR KABLO VERİYORLAR. İLKİN BİR MÜDDET DÜŞE KALKA ÇIKTI ALIRSIN ANCAK SONRA HİÇ ALMAMAYA BAŞLARSIN.
BEN BİR GÜN UĞRAŞARAK 700 SAYFA ÇIKTI ALDIM DAHA SONRALARI HİÇ ÇIKTI ALMAMAYA BAŞLADI.