Şimdi Ara

hp 1018 Yazdırma Problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birakaç güne kadar çok rahat yazıcıdan cıktı alıyordum.ancak dünden beri cıktı almak isterken yazdırılıyor diyor ancak yazıcıdan bi hareket yok.yalnızca yeşil ışık yanıyor. yanibir hata yok.acaba hata nedir.
    bilgisayarı baştan açtım olmadı
    başka bilgisayarda denedim olmadı
    kabloları değiştirdim olmadı
    driverları baştan kurdum olmadı
    tekrardan makinaya format attım olmadı.
    yazıcıyı birkac kez acıp kapatınca bir iki cıktı alıyor ancak geri duruyor.
    çalıoşan başka kartusu makinaya takıp denedim yine olmadı.
    bilgisayar yazıcıyı görüyor ama çıktı almıyor.. yardım ??acil

bide arkadaşlar notpade birşeyler yazıp çıktı almak istediğim zaman hp1018 üzeindeki ışıklardan yalnızca KIRMIZI olanı birkaç kez yanıp sönüyor ardındanda yeşil duruma geliyor ve çıktı alamıyorum.yardım..

• tek yol garanti . burdan fazla birşey bekleme yapılacak herşeyi yapmışın zaten.
  • SELAM GEÇMİŞ OLSUN BENDE O YAZICIDA AYNI PROBLEMİ YAŞADIM. SORUN ÇOK BASİT. SORUN KABLODA. KABLOSU ÖZEL BİR KABLO. SATICILAR BUNU BİLMİYOR VE HERHANGİ BİR KABLO VERİYORLAR. HP ALL İN ONE YAZICILARIN KABLOSUDA AYNISI ANCAK UÇLARI AYNI OLSADA 1018 İNKİ FARKLI BİR KABLO.

SORUN KABLOSUNDA.

SATICILAR BUNU BİLMİYOR VE SEN KABLO İSTEYİNCE HERHANGİ BİR KABLO VERİYORLAR. İLKİN BİR MÜDDET DÜŞE KALKA ÇIKTI ALIRSIN ANCAK SONRA HİÇ ALMAMAYA BAŞLARSIN.

BEN BİR GÜN UĞRAŞARAK 700 SAYFA ÇIKTI ALDIM DAHA SONRALARI HİÇ ÇIKTI ALMAMAYA BAŞLADI.

BENİMDE YAPMADIĞIM KALMADI. (BAŞKALARININ BİLGİSAYARINDA DENEMEK FİLAN.)

DİKKAT ET UÇLARI AYNI ANCAK AMA KABLO FARKLI O YÜZDEN !!!!!!

MUTLAKA KABLOYU SATICILARDAN DEĞİLDE İŞİNİN EHLİ OLAN TEKNİK SERVİS BİLGİSİ OLAN BİRYERDEN AL Kİ BENİM ÇEKTİĞİM EZİYETİ YAŞAMA.
  • Gecmis olsun arkadasim, ayni sorunu su anda ben de yasiyorum. Kutunun icine orjinal kablo koymayan hp ye guzel duygular besliyorum.

Problemin cozumune gelince: USB 2.0 protokolune uygun bir kablo kullanmak gerekiyor. USB 1.1 kablolar bu yaziciyi calistirmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncaysanli

tek yol garanti . burdan fazla birşey bekleme yapılacak herşeyi yapmışın zaten.

Sonraki yanıtları görmesem, ben de aynısını yazardım.

Ancak, sorun büyük olasılık çözülmüş olmalı. Neymiş, helal donanım haber, helal forumdaşlar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.