Şimdi Ara

HP 1410 & CANON MP 150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ?

• 1410 mp150 nin yanına bile yaklaşamaz 1510 desen biraz yaklaşırda 1410 mümkün değil

mp150
  • Cevap veren arkadasa tesekkür ederim fakat daha fazla cevap bekliyorum .İkisi arasında kararsız kaldım. Kartuş dolumları hakkında da görüş belirtirseniz sevinirim
  • rica ederim

1410 kucuk ve yarı dolu kartusla geliyor canon ise buyuk ve tam dolu kartusla geliyor.dolum konusunda ise ikisindede zorluk çekmezsin her yerde bunların dolumu yapılabiliyor kendin bile doldurabilirsin bisorun olmas
  • Ben 1510 kullanıyorum memnunum diyebilirim fotokobiyi eğer teker teker değil seri baskıya verirsen acayip hızlı basıyor biraz sesli ama olacak o kadar

Ayrıca mürekkebini 5 ytlye dolduruyorlar....

Scanner felan hepsi süper...

ama canonuda alabilirim dersen canon bence daha güzel gözüküyor....

Ama taabi hp kalitesi ve servisi daha iyi bence...
  • Bugün CANON MP 150 yi aldım. Teknosa da 150 tl ye 15 taksit yaptılar

İlk izlenimlerim olumlu. Foto ve renkli çıktılar umdugumdan iyi çıktı. Şimdilik memnunum

Bu aleti kullanan arkadaşlar, cihazın püf noktalarını ve ekonomik olarak nasıl kullanılacagını bilirtirlerse memnun olacağım

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Bende dün CANON MP160 aldım.Kadıköyden. 137YTL ye.Taksit ya da peşin farketmiyodu fiyat.İlk defa yazıcı alıyorum ama bence çok güzel.scannerı çok iyi.Fotoğraf kağıdım şimdilik olmadığı için renkli baskı için bişey diyemiycem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende hp1410 var, CANON MP 150 çok büyük dedikleri için almadım. hem neme lazım hp daha iyidir deim. şuan memnunum taraması yazıcısı güzel. fazla kullanmadım. şu an iyi gözüküyor yani kartuşlar biraz ufak ama olsun karizma yazıcı ;)
  • ben 1410 kullanıyorum. hoş bir makine ama kartuş küçük. bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor. bence kartuşu daha büyük bir makine alın. ben şahsen aldığıma biraz pişmanım.
  • Canon mp-150 'yi tavsiye ederim fotoğraf, fotokopi hepsi çok güzel birde hp'nin bazı modelleri çok gürültülü çalışıyor 1410 'u bilmem ama canon gerçekten mükemmel dolumuda kolay.
  • mp150nin siyah-beyaz kartusu kac sayfa yazıyor bitene kadar?
  • jackal sen 1410 ile kaç sayfa siyah beyaz çıktı alıyorsun_
  • Sanırım mp150 ile mp160 aynı kartuş serisini kullanıyor.
    Mp160 ile yaklaşık 400 sayfa tam sayfa metin çıktısı aldım siyah beyaz..Kartuş bitti 5 dakika içinde doldurdum.Dolum işini evde yapmaya korkan arkadaşlara bir tavsiyem var kartuşa kartuş dolumcular kadar zarar verebileceğinizi sanmıyorum o yüzden şırınga ve mürekkep ikilisini deneyin şimdi basmaya devam ediyorum yazılımın verdiği kartuş bitiyor uyarısı dışında hiç bir sorun yok.
    Bu arada arkadaşlar 20 ml mürekkep doldurdum am tahminimce 20 ml den fazla alıyor.Canon kaç doluma dayanır bilmiyorum ama HP 1315 ile 2 senedir aynı kartuşu kullanıyorum ve sayısını unuttuğum kadar çok kez doldurdum.
  • kardeş sana hp yi tavsiye ederim.canaonlar da sorun çıkıyor
  • 1410 hp modeli su ankı en ucun cok fonksıyonlu yazıcılardan biri HP alıcana bence canon un o modelını alabilirsin bende HP 3210 kullanıyorum gayet memnunum ama o dediğin modelı arkadasımda var katruslarıda cok pahalı oldugunu solıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.