Merhaba arkadaşlar bu ürünü yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum.İnternette pek bir konusunu bulamadım.Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyeler verebiliriz birbirimize.Gerçi ben mavi ekran hatasıyla uğraşıyorum.Kullanan arkadaşları bekliyorum ana konusu yok bulamadım (:
mavi ekran hatasında ne yazıyor
ama ilk yapman gereken şey bios güncellemesi var ise bios güncellemenizi yapmanız
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
thread stuck in device driver
bios güncellemesi yaptım ama her ay bir kere bu hatayı alıyorum.fpsde de sıkıntı var oyunlarda
teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla driverı ddu ile değil de windowsdan kaldırıyoruz.Ben ddu ile kaldırıp pcyi normal başlatıp amdnin sitesinden yüksek boyutlu installer ile kurulum yapıyorum.Biraz daha yardımcı olur musun şuan yapmam gereken sadece driverı silip yeniden yüklemek mi ? bunu defalarca yaptım
evet yapman gereken bu güvenli kipte açarak yap oyle dene birde olmaz ise baskta bir çözüm yolu bilmiyorum
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
youtubeda türkçe içerik yok bu konuyla ilgili ama ingilizce çok sayıda var.Hepsi de birbirinden farklı hala bir çözüm bulamadım konu güncel..
Garantiniz devam ediyor ise servise gönderin buyuk olasılıklar ekran kartınız bozulmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: cuhuku
Garantiniz devam ediyor ise servise gönderin buyuk olasılıklar ekran kartınız bozulmuştur.
aldığımdan bir ay sonra bile vermişti ben o zaman üniversite sebebiyle verememiştim.haklısın büyük ihtimal bozulmuştur
güncel
Yes, the laptop has an internal wireless adapter which can connect to your home, office or business wifi. Some more, As long as the printer can connect to the same wifi, then Windows will see this as a printer device that you can use. You can also read this: Guidehttp://www.techinpost.com/fixed-thread-stuck-in-device-driver-windows-10-pc-error-issue/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme