Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler konuda çoğu mesajı okudum pc yi almayı düşünüyorum fakat elinde olan arkadaşlar ısınma problemi gibi bir sıkıntısı var mı bu modelin tekrar alacak olsanız alır mıydınız ?
  • HP Pavilion 15-BC019NT (1BW82EA) konusunda başka bir cihaz ismi verip neden bu nasıldır diye soruluyor anlamış değilim.Biz 1050 960m dan ne kadar iyi derken biri çıkmış 950m'li cihazı övüyor.Flood yapmanın mantığı yok.
  • unllky kullanıcısına yanıt
    Hocam binlerce kez bu sorunun cevabı verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz almadıysanız bunu da düşünebilirsiniz.

Ssd kendiniz takarsanız yukarıdaki üründen daha avantajlı olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-bc017nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tbhdd-15-6-gtx960m-w10.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-bc017nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tbhdd-15-6-gtx960m-w10.html

Fiyat güzel fakat cihazın ekranı 15.6 yukarıdaki ürünü tercih sebebim ekranın 17.3 olması fakat o ürünü hala almadım.fiyat çok yüksek yinede bana göre vede kalite olarak nasıldır.Açıkcası plastik kaliteleri vasat o kadar para verip vasat plastikli ürün almakta mantıklı gelmiyor.Hala düşünce aşamasındayım.Benim için ekran kartı çokta önemli değil.Ekranı full hd olsun.Klavyesi kaliteli olsun.Özellikte plastik kalitesi iyi olsun.Eski bilgisayarımda harici SSD var.En kötü onu çıkarıp buraya takarım.HP PAVILION GAMING serisi güzel görünüyor.Kasa kaliteleri nasıldır.Kullananlar daha iyi yorumlayacaklardır.Mesela sony vaion "VGN SERİSİ" efsane kasasıyla kıyaslarsak aynı demeyelim de yanından geçer mi? Bendeki cihaz 8 yıllık daha kasasında çatlak vs yok.Böyle cihazlar 8 yıl sonra ne olur kim bilir.

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

Bana göre bu kalitedeki cihazların bize maliyeti 1500-2000 tl geçmemelidir.Şu linkini verdiğim 3099 TL olan cihazı satıcı 480 TL iade alabilmek için 3200 TL yapabiliyor.Bunun sonrasında 100 TL gg indirimi + 100 TL Bonus + 45 TL bana özel bonus + 480 TL iade bunları toplam fiyattan düşersek 2475 TL bana maliyet olacak.Bu fiyat bile yüksek bence maliyet 2000 TL'YE düşseydi hemen alacaktım.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc019nt-1bw82ea-i5-6300hq-12gb-ram-1tb-hdd-gtx960m-ddr5-4gb-vga-15-6-freedos-275121564

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 22 Nisan 2017; 12:46:19 >

Hocam dediklerinizde çok haklısınız bence de fiyatlar malzeme kalitesine oranla çok yüksek geliyor. Ben bc019 nt modelini aldım gerçekten malzeme kalitesi iyi değil ve dediğiniz sony modelini bilmeme rağmen yanından geçemez diye düşünüyorum. Çok uzun yıllar kullanım için güven vermiyor açıkcası. Ama diğer bilgisyar markaları ile karşılaştırdığımda çok büyük farklar ortaya çıkıyor. İstediğiniz fiyatlara düşme ihtimali yok maalesef. Son olarak vatanda ve teknosada denemeden almaya karar vermeyin bence hayal kırıklığı olabilir

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Sırf iade indirimi var diye de ürün almak açıkçası bana mantıklı gelmiyor.tabi gidipte Teknosa veya vatan bilgisayarda incelemekte fayda var.

Aynen bence de indirime kanmamak gerek ama benim bilgisayarı bir an önce almam gerekliydi o yüzden fp olarak en iyilerinden biri bu bilgisayardı. Sizin acil ihtiyaç yoksa bence de bekleyin bir süre.

• upgrade@hp.com cuma akşamı ödeme yapıldı tarzında bir mail atmış fakat hesabımda ödeme görünmüyor.EFT olmasından dolayımı bilmiyorum ama fikri olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet atış

quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Fiyat güzel fakat cihazın ekranı 15.6 yukarıdaki ürünü tercih sebebim ekranın 17.3 olması fakat o ürünü hala almadım.fiyat çok yüksek yinede bana göre vede kalite olarak nasıldır.Açıkcası plastik kaliteleri vasat o kadar para verip vasat plastikli ürün almakta mantıklı gelmiyor.Hala düşünce aşamasındayım.Benim için ekran kartı çokta önemli değil.Ekranı full hd olsun.Klavyesi kaliteli olsun.Özellikte plastik kalitesi iyi olsun.Eski bilgisayarımda harici SSD var.En kötü onu çıkarıp buraya takarım.HP PAVILION GAMING serisi güzel görünüyor.Kasa kaliteleri nasıldır.Kullananlar daha iyi yorumlayacaklardır.Mesela sony vaion "VGN SERİSİ" efsane kasasıyla kıyaslarsak aynı demeyelim de yanından geçer mi? Bendeki cihaz 8 yıllık daha kasasında çatlak vs yok.Böyle cihazlar 8 yıl sonra ne olur kim bilir.

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

Bana göre bu kalitedeki cihazların bize maliyeti 1500-2000 tl geçmemelidir.Şu linkini verdiğim 3099 TL olan cihazı satıcı 480 TL iade alabilmek için 3200 TL yapabiliyor.Bunun sonrasında 100 TL gg indirimi + 100 TL Bonus + 45 TL bana özel bonus + 480 TL iade bunları toplam fiyattan düşersek 2475 TL bana maliyet olacak.Bu fiyat bile yüksek bence maliyet 2000 TL'YE düşseydi hemen alacaktım.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc019nt-1bw82ea-i5-6300hq-12gb-ram-1tb-hdd-gtx960m-ddr5-4gb-vga-15-6-freedos-275121564

Ürün 2999 TL Düşmüş.Ayrıca GG indirimi var %5 yani 150 TL indirim.Yeni bir hesaplama yapıyorum.

Bonus kombinasyonları 160 TL (100 TL Normal bonus + 40 TL elektronik alışverişi + 20 TL GARANTİ PAY)

Bu durumda;

2999 TL - 150 GG indirimi - 160 TL Bonus - 320 iade = 2369 TL maliyet biraz daha zorlasak 2000 TL olacak galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 26 Nisan 2017; 14:56:9 >

• beyler ürünü dün aldım harddiskten tiz bir ses geliyor , mouse'u her aşağı çekmemde , oynatmamda ''cızz cızzz cızz '' diye bir ses durumu var sizde de var mı çok rahatsız edici ?

gelen sesi kaydettim telefondan sesi full açın duyulmazsa biraz az geliyor ses : https://soundcloud.com/unllky/ses-kaydi-2017-04-27-00-20-011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unllky -- 27 Nisan 2017; 2:39:22 >
    Yanılmıyosam coil whine denilen olay,hdd-ekran kartı vs. gibi bileşenlerde olabiliyo.Bu modeli kullanan arkadaşlara sorun hocam var mı böyle birşey,ek olarak rahatsız edici gibiyse servise verin.Duruma göre davranırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 28 Nisan 2017; 18:42:23 >
    Genel olarak tiz sesi var cihazda. bc017 modelini alıp iade ettim şuan bc019 kullanıyorum ikisinde de belirgin tiz sesi vardı. Ama sizinki yine de biraz farklı geldi. Eğer laptoptan belirli bir mesafedeyken rahatsız edici boyutta bir ses gelmiyorsa problem yoktur.

Gayet iyi fiyat hocam, dolar çok ciddi düşmezse daha uygun fiyata alabileceğinizi düşünmüyorum.

• Nvme SSD uyumu var mı acaba bilgisi olan?

• arkadaşlar bende bc016nt var ne yaptıysam uefi win10 kuramadım birde işlemci kullanımı sıkıntısı var oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum bunun yüzünden 90 dereceleri gördüm cs go'da.Servise gönderdim sorun yok dediler ne yapmalıyım?
  • benzer seride bir bilgisayar almıştım hp den, kronik işlemci fanı sönmesi problemi mevcuttu çokça kez tekrar etti. karşılaşan oldu mu hiç şu ana kadar, problem devam ediyor mu?
  • sırf bu sesden dolayı iade ettim , diğer kullanıcılarda mesaj atarsa var mı yok mu tekrar almayı düşünüyorum üründen çok memnundum aslında .
    Valla bence hepsinde var ama az rahatsız edici değil, ssd takarsanız tamamen kurtulabilirsiniz.

• r.evil R kullanıcısına yanıt
    Kataloga göre PCIe 3x4 NVMe gözüküyor ama hp müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz yine de.

Katalog için (3.dosya),

https://support.hp.com/us-en/product/HP-Pavilion-15-bc000-Notebook-PC-series/10862166

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.