Şimdi Ara

Hp 15-DK0014NT 1660 ti ağustos 2021 garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

HP Pavilion Intel Core i5 9300H 16GB 512GB M2 SSD GTX1660Ti GDDR6 Win10pro 15.6" FHD

Formatlı ve tüm driverlar güncel halde verilecektir.

Cihaz bir adet çizik haricinde kozmetik olarak kusursuzdur, cihazın performansında en ufak bir aksaklık yoktur, İsteyen istediği testi yapıp deneyebilir, ben cihazımın arkasındayım, sıfırdan farkı yoktur. Olabildigince seffaf davranıyoru fotolarda gördügünüz gibi her tarafını cektim cihazın. İstanbul, Gaziantep ve Ankara içi elden veya aynı gün içerisinde ücretsiz kargo gönderilir.

Orijinal kutusu icerisinde eksiksiz olarak, sıfır hali gibi faturası, kullanma kılavuzu ve garanti belgesiyle birlikte verilecektir.

Ödemede peşin fiyatına kredi kartıyla taksit ve mail order imkanı vardır. Ciddi alıcılar seri ulaşsın ilk gelen kapar.

Fiyat:9200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trudy -- 29 Kasım 2020; 9:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ekran 144hz mi 60hz mi ?
  • 60 hertz, ama beyler fhd, ips panel, ince çerçeveli ve renk kontrastı çok güzel. Ağır oyunlarda yüksek-ultra kalitede fhd çözünürlükte gtx 1660 ti ile en fazla 60-80 fps alırsınız, o yüzden ekran kartı 2070 düzeyinde olmadıgı sürece önemli bir fark oldugunu düsünmüyorum.

• Selamlar satışınızı baltalamak gibi olmasın lakin fiyatta ciddi bir fevize yapmalısınız sıfırı 9881 tl

• Fiyat güncellendi

• Ekran kartı max-Q değil miydi bu serinin...?
  • Evet max-q, fakat max-q’nun da avantajları var, kücük ve hafif olması bilgisayarın daha tasınabilir ve daha kibar olmasını sağlıyor, daha az enerji harcıyor ve ayrıyetten ekran kartı sıcaklıgı hicbir sekilde artmıyor, internetten testlerine bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trudy -- 11 Kasım 2020; 12:39:44 >

• Fiyat tekrar güncellendi

• Takip. Dun N11 kuponu ile cok uygundu fiyatı .iki bilgisayar arasında kaldım ikisinde kaçtı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9000’den daha mı uygundu
    Her türlü soruya açığım ürün ve siparisle ilgili, her türlü kolaylıgı da sağlamaya hazırım, ben de bunu satınca masaüstü sistemi düzecegim laptop’a ihtiyacım kalmadı. O zaman artık benden almaya hazırsın

• 9099tl den açıldı. 800tl kupon vardı. Uygundu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an dolar tekrar yükseliyor ve piyasada en ucuzu 10200 tl degerindeki pc’yi mail order karta taksit veya tek çekim yaparak ve ücretsiz kargo secenekleriyle 9 aylık garantili pc’yi uygun bir fiyatla veriyorum. Güven konusundan bir sıkıntı olusmasın çünkü burada ilan için yazdıgım her kelimenin hukuki kanıt deger vardır, merak etmeyin
    Ha yine de görüntülü arama beni tatmin etmez gözümle görüp elimle dokunup alırım diyen varsa buyursun istanbul, Ankara ve Gaziantep’ten birinde bulusabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trudy -- 18 Kasım 2020; 20:31:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.