Şimdi Ara

Hp 15-G002NT-K0X30EA AMD A8-6410 APU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba HP'nin bu laptopunu almayı düşünüyorum:

http://www.kliksa.com/urun/hp-15-g002nt-k0x30ea-amd-a8-6410-apu-notebook/902360515

sizce nasıl?

AMD'yi masaüstünde kullandım ama laptopda hiç kullanmadım. Masaüstü performansından bayaa memnun kaldım. Ama laptop ısınma yapabilir diyolar.

Sizce nasıl karar veremedim?

• Bu cihazda ısınma yaşamassın dostum merak etme
  • AMD 'de kesinlikle ısınma yaşamazsın. işlemci ile tümleşik görüntü birimi Radeon R3 dışında, birde harici Radeon 8570 harici ekran kartı (gömülü) ile yeni oyunları bile düşük ayarlarda çalıştırabilme kabiliyetine sahiptir. 15 watt TDP değerine sahiptir. Isınma olmaz. Oyun ya da görsel yazılım çalıştırınca harici ekran kartı devreye girince her bilgisayarda olduğu gibi bundada çok az ısınma olur. AMD ilk işlemci ile tümleşik görüntü birimini icat eden şirkettir. Bir arkadaşta AMD E1 işlemci var ve call of duty 2 çok akıcı şekilde oynayabiliyor. Yani o derece verimlidir AMD. Birde bundaki tümleşik apu'nun gücünü tahmin edin. Harici 8570'e bile gerek kalmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 26 Mayıs 2015; 21:56:44 >
  • Aynı modelden birde ben aldım .GG ve n11 de toplam 200 satış var yardımlaşma adına bir sayfa kursak iyi olabilr.
  • aldınız mı?bende almayı düşünüyorum. nasıl ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.