Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
36.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gelmedi mesaj. telefon falan verebilirseniz whatsaptan yazayım.
  • arkadaşlar bu bilgisayarın üst limit olarak nvme 256gb ssd çalıştırdığını hatırlıyorum. Merakım şudur ki yeni bios sürümüyle birlikte nvme 512 gb ssd çalıştıranı, kullananı duydunuz mu?

Ve bilgisyarıma 8x8 gb ram alıp güncellemek istiyorum. Bu bilgisayarımıza yüzde yüz uygun ram modelleri önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet80_ -- 31 Mart 2019; 10:14:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet80_ M kullanıcısına yanıt
    Ssd hakkinda bilgim yok ama ram olarak max 2400 mhz kaptop ramlarinin hepsi uygundur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkür ederim.

• Güç adaptörü satan varmı acaba?
  • Arkadaşlar aldığımdan beri bilgisayardan çok net ses alamıyorum. Azıcık yukselttigimde seste bozulmalar çatlamalar oluşuyor. Yanlis bir driver mı kullanıyorum acaba bang oulfsen yazılımı mevcut ama normal eski laptoplarimdan kötü ses çıkıyor hiç memnun değilim bu durumdan. Kullandığınız driveri öğrenebilir miyim acaba? Ya da yazılımı ??

• S.A arkadaşlar elimde neredeyse hiç kullanılmamış batarya mevcuttur. Bilgisayar bozulunca boşta kaldı. Haftada bir şarjını bitirip dolduruyordum ve bilgisayara takmıyordum. İhtiyacı olan varsa satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet80_

arkadaşlar bu bilgisayarın üst limit olarak nvme 256gb ssd çalıştırdığını hatırlıyorum. Merakım şudur ki yeni bios sürümüyle birlikte nvme 512 gb ssd çalıştıranı, kullananı duydunuz mu?

Ve bilgisyarıma 8x8 gb ram alıp güncellemek istiyorum. Bu bilgisayarımıza yüzde yüz uygun ram modelleri önerebilir misiniz?
    valla ben 1tb adata xpg 8200 pro taktım 3500 mbsn okuma 3000 mbsn yazma değerleri var.hız testinde okuma 3480 mbsn yazma hızı 3105 mbsn değerleri aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

S.A arkadaşlar elimde neredeyse hiç kullanılmamış batarya mevcuttur. Bilgisayar bozulunca boşta kaldı. Haftada bir şarjını bitirip dolduruyordum ve bilgisayara takmıyordum. İhtiyacı olan varsa satabilirim.
    fiyat nedir hocam.ben bundan önce asus kullandım maşallah 8 sene gitti pili.bunda 2 senede batarya öldü fişle kullanıyorum
  • dogan_1977 D kullanıcısına yanıt
    Hocam forumdan bi arkadaşa sattım.

• Elimde bu modelin 15 " lik modeli var.

m2 ssd uygunmudur ?

SSd upgrade yapacaksam tam yapayım dedim.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 6 Aralık 2019; 13:17:30 >

• etimonster kullanıcısına yanıt
    Uyumlu ama nvme öneririm ya da m2 de 256gb ı çok geçmemeyi...
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın sağ menteşe tarafından ekranı kapatırken üst kasa esnedi ve çatladı. Yakında kırılacağını düşünüyorum. Üst kapağa (top cover) ihtiyacım var. Elinde yedek parça olan ve satışını yapan var mı acaba?
  • cerkezyns C kullanıcısına yanıt
    Arka kapağı açıp menteşedeki vidayı hafif gevşetin. Sonra çatlağa uhu sürüp 2 gün kapak açık kullanın. En sonunda birazcık silin ve uhu izini azaltabildiğiniz kadar azaltın. İlla fark edecektir.Benim de başıma benzer bir şey gelmek üzereydi bu tarz bir yöntem uyguladım.Komple çatlamadı ama kılcal bir çatlak oluşmuştu minnacık ama dediğim yöntem işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 20 Mart 2020; 1:31:14 >
  • Elinde bu laptoptan bozuk atil durumda, anakarti saglam olan var midir arkadaslar? Benim anakart sivi temasi sebebiyle arizalandi degismesi gerekiyor. Yetkili servis sifir laptop fiyati veriyor. Tanidiginiz bildiginiz bir servis varsa onla da iletisime gecebilirim.

• yus49 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sıvı temasını fırına koyup çözüyorlar. 3-5 sene önce başıma geldi. Yaptırdım sorunda yaşamadım. İstanbuldaysan yaptırdığım yeri söyleyebilirim.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam sivi temasinin oldugu gunun ertesi ( kahve dokuldu) bir servise goturdum ama malesef oksitlenme oldugu icin kurtaramamislardi. Anakartla ellerinde olmadigi icin yapamadilar. Araya korona da girince baska yere de goturemedim kaldi elimde.

• yus49 Y kullanıcısına yanıt
    O kadar kötüyse bilemem hocam. Umarım bulursun aradığını.

• cihazı içini açıp temizleme işlemi yapacağım daha önce yapıp uyarıları olan arkadaşlar varsa geri dönüş yapabilirler mi? fotoğraflarla anlatım çok yardımcı olur
  • Ya dostlar benim makinanın kulaklık çıkışı bozuldu galiba başına gelen varmı başka bir sorun olabilirmi acaba

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.