Şimdi Ara

HP 17-cd0012nt 7EB58EA. Tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP 17-cd0012nt 7EB58EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-17-cd0012nt-7eb58ea_spp_726869?id=519611503

Arkadaşlar merhaba.Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.Bilgisayar açıklamasında 144hz yazıyor satıcıya teyit ettirdim.Tek düşündüren yanı ısınma problemi olur mu? Bu arada her nekadar hp sitesinde 1660ti maxq yazsada satıcı çekirdek hızınıda teyit ederek 1660 ti olduğunu söylüyor ve taahüt ediyor.

Kullananların yorumunu ve varsa alternatif tavsiyelerinizi alabiliriim

NOT: olmazsa olmazlarım.17.3" enaz 120 hz monitor.1660ti ve üstü ekran kartı ve intel işlemci.Yakın zamanda AMD 3750 H ile yüz göz olduk.O yüzden düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hp ler cabuk ısınıyor dıye sıkayetler vardı 15 ınclr daha cok ısınıyor 17 ler nıspeten daha az..ısınma problem oluncada garanti bitimine dogru gpu arızası verebılır cıhaz..birde kasası plastık pek kalıtelı hissi vermiyor.
    bunlar benım goruslerım tabii
  • Bildiğim kadarıyla güzel bir cihaz. Hp nin ürettiği başarılı laptoplarından biri. Fan sesi oyuncu pc için baya sessiz, soğutma da ortalama diye biliyorum. Alınır gibi duruyor,vatanda omen 17 önceki nesil ile bunu inceledim(şimdiki omen ile bu aynı gibi kasa olarak) omen kasa sıcakken bu buz gibiydi. Fan control gibi programlar bu modele de yapılandırma dosyası geliştirirlerse daha bile serinler ama olası bozulma da sorumluluk kabul etmem biraz alengirli programdır notebook fan control.
  • Güzel bir ürün, fakat ekranın sol üst tarafında ışık süzmesi denilen olay var, 6 ayını doldurmadığı için HP ile görüşüp yenisi ile değişim veya para iadesi isteyeceğim.

Fifa19 ,GTA V, Dota gibi oyunlarıda denedim, oyun bakımdan iyi 1660ti ve 144hz ekranı gayet uyumlu...Oyunlarda ısınma sorunu fazla yok, biraz fanlar sesli çalışmaya başlıyor ama rahatsız edecek kadar değil.

Güncel fiyatları biraz yükselmiş, tek beğenmediğim yanı touchpadi bir türlü alışamadım, eğer mouse ile kullanacaksan bu özelliklerde bir laptop zor bulunur... En güzel yönü usb3.1gen2 ile 4k 120hz oled tv ye laptopu bağlamam...
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Hp'den ,ürün kodunu vererek teyit ettirdim.cihazda maxq gpu varmış.Diğer özellikleri harika ama 1660ti maxq kullanmak istemiyorum.Ya 1660ti yada 1070 ekran kartlı laptoplara bakacağım.Gerçi artık piyasada 1070 laptop çok fazla yok.Sanırım monster alacağım.Dediğim gibi tavsiyelerinize açığım.

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v19-3/

Birde thunderbolt olsaydı harikaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.