Şimdi Ara

HP 2211x 21.5 Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha yeni bu monitörü aldım.

Bu monitöre sahip olan arkadaşımız varsa, optimum ekran ayarları konusunda tavsiyede bulunabilir mi?

Teşekkürler.

• bir arkadaşım 2511x olandan getirecek önümüzdeki hafta ayarları benzer ise yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahta_bacak

Arkadaşlar Merhaba,

Bu monitöre sahip olan arkadaşımız varsa, optimum ekran ayarları konusunda tavsiyede bulunabilir mi?

Teşekkürler.

B'nde bunu almayı düşünüyorum + ve - lerini anlatabilirmisn bı inceleme seklinde yaparsan cok memnum olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanu

bir arkadaşım 2511x olandan getirecek önümüzdeki hafta ayarları benzer ise yardımcı olurum.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal çamlıca

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Teşekkürler.

B'nde bunu almayı düşünüyorum + ve - lerini anlatabilirmisn bı inceleme seklinde yaparsan cok memnum olurum

Monitörler hakkında çok bilgim yok, ancak yaptığım araştırmada fiyatı en uygun dvi girişine sahip led monitör olarak karşıma bu çıktı. Ben de hp markasına güvenerek aldım. Gayet ince, az yer kaplıyor. Tuş takımını beğenmedim, özellikle power çok küçük. Onun dışında renkler canlı, özellikle oyunlarda denediğimde siyah gerçekten siyah. Windows ekranında yazılar çok net değil gibi, sanki eski ekranımda daha netti. İlk izlenimlerim bunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemal çamlıca

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Teşekkürler.

Monitörler hakkında çok bilgim yok, ancak yaptığım araştırmada fiyatı en uygun dvi girişine sahip led monitör olarak karşıma bu çıktı. Ben de hp markasına güvenerek aldım. Gayet ince, az yer kaplıyor. Tuş takımını beğenmedim, özellikle power çok küçük. Onun dışında renkler canlı, özellikle oyunlarda denediğimde siyah gerçekten siyah. Windows ekranında yazılar çok net değil gibi, sanki eski ekranımda daha netti. İlk izlenimlerim bunlar.

böyle bi söylenti duymustum monitör masada çok sallanior diye. ekran sallanio bu kadar abarttklari kadar

• yooo, ben hiç sallandığını görmedim :)
  • quote:

yooo, ben hiç sallandığını görmedim :)

Saol bütün anlatiklarin icin hayırlısı olsun yeniden
  • 2511x i az önce kurdum ilk izlenim olarak mükemmel diyebilirim, text modunda kullanıyorum şuan yarın biraz daha kurcalamam lazım ayarları. ayak ilk başta gözümü korkuttu ancak oldukça stabil sallanma falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 10 Mart 2012; 0:29:23 >
  • ya bnde dün aldım bu monitörü de...

şimdi arkaşta dvi çıkışlı samsung vardı..renkler onun gibi canlı değil, fazlada kucalamadım ayar kalıbı varsa direk aynısı yapalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.