Şimdi Ara

Hp 2310ei - 23'' Led Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürünü 5 yıldır kullanıyorum. Şu zamana kadar gram problem çıkarmadı. 5 yıl boyunca keyif alarak kullandım, halen de öyle.
    Yurt dışına çıkacağım için satmak istiyorum yoksa bozulana kadar vazgeçmeden kullanırım. Alırken hakkında pek fikrim yoktu açıkcası başka bir ürünü almak için gitmiştim mağazaya. Çalışan arkadaşın tavsiyesiyle 2 tane aldık arkadaşımla birlikte. O da halen problemsiz keyifle kullanan birisi.
    Dediğim gibi herhangi bir problemi yok sadece piano black ekranın sol alt kısmında ufak bir çizik var, çok rahatsız eden birşey değil diye düşünüyorum. Ben 5 yılı doldurdum alacak kişinin de 5 yıldan fazla kullanacağını düşünüyorum.
    Ürün DVI ve Display Port çıkışlarına sahip. Ben masaüstü bilgisayarım bozulunca dizüstü aldım ve onu bağlayarak kullanıyorum. DVI çıkışım olmadığı için DVI-HDMI çevirici aldım resimde görüldüğü gibi. Onunla HDMI kablosunu bağlayıp kullanıyorum dizüstü bilgisayarımı. İstenirse çeviriciyi yanında verebilirim.
    Takas yok. Satışını İstanbul içi elden yapmak istiyorum.
    350 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombur -- 16 Ekim 2016; 12:36:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.