Hesaplı birşey arıyorsanız Alfais 4266 2.5" USB 3.0 Harici SSD Harddisk Şeffaf Taşınabilir HDD Kutusu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hesaplı birşey arıyorsanız Alfais 4266 2.5" USB 3.0 Harici SSD Harddisk Şeffaf Taşınabilir HDD Kutusu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ssd değil eski harddiskler için de uygun mu bu tarz ürünler ? Eski bir laptop var hanımın, ona ssd takayım çıkan hdd yi de harici kullanayım diyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olur yapabilirsiniz. |
Bende aldım konudaki ssdyi. 5 yıllık laptop var kardeşimde, 1 tb hddsi var. Ssd yi ona takıp 1 tb hdd yi kutuya takıp taşınabilir hdd yapıcam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı şekilde hocam bizdeki laptop da 5 senelik. Amd a9 işlemci ve 8gb ram var, laptop nerdeyse kullanılamıyor yavaşlıktan. Hem ssd hem de kutu kargoya verilmiş bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burada daha ucuz https://www.hepsiburada.com/codegen-codmax-2-5-usb-3-1-sata-3-disk-kutusu-cdg-hdc-30tc-pm-HB00000L0375 |
doğrudur ben ürün olarak paylaştım. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
not: S650 240GB için 3D NAND / 80 TBW < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zercx -- 22 Mart 2023; 1:23:48 > |