Şimdi Ara

hp 250 g4 windows 10 wifi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up up up konu eski sorun güncel ilk mesajda belirttiğim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende yeni aldım G4 i5. Kendisinin arayıp bulduğu wifi driver'ini kesinlikle kurma. Kurmasına izin verme. Hp sitesinden wifi driver indir. Ben şimdi öyle yaptım internet hızındaki fark gözle görülür arttı. Sende bi dene istersen.
  • Hp 250 g4 celeron işlemcili olanı sakın almayın aldırtmayın. 2 kez onarım merkezine gitti geldi hiç birşey yapılmadan geri geldi. Ahh pardon hard diak değişti ilkinde. Ama hdd de sorun yoktu! Sorun işlemcide ama arkadaşlar hdd de sorun görmüşler :) işlemcisi çok yavaş. İnternette bile gezinemiyorsunuz. İade etmek istiyorum oyalıyorlar. 9 sene önceki çift çekirdekli laptopum bile bundan yemin ederim daha hızlı. Benchmark ta işlemcileri karşılaştırdığımda core 2 duo celerondan 5 kat daha hızlı. Yeni teknoloji ürününün bu denli yavaş olması ve anakarta gömülü olması (işlemci değiştirilemiyor) çok büyük ayıp.

• HP 250 G4 laptop aldım. Wifi neredeyse hiç çekmiyor. Modem ile aynı odada modeme 2 metre mesafede iken 3 tık çekiyor, 5 metre ileri gidince sadece tek tık çekiyor.
    USB WiFi adaptör takıyorum 5 tık full çekiyor. Bu cihazda win 8.1 pro yüklü. Ne tavsiye edersiniz
  • Wi-Fi az çekme Sorunu HP 250 g3 cihazımda bende yaşamaktayım. Windows 10 cihazım.
    Modemin dibinde Bile zorlanmakta.
    3-5 metre aralığa çıkınca tek dişe düşüyor.

Yaptığım işlemler;
    3 farklı Wi-Fi kart denedim
    4 farklı Anten kablosu denedim.
    Wi-Fi kartındaki + ve - kutupları da değiştirerek denedim. Sonuç aynı. Kalitesiz çekim.
    Şimdi şurasıyla yapmayı düşündüğüm şeyler;

1-)Dediğiniz gibi HP nin orjinal sitesinden driver indirmek
    2-)Windows 7 yüklemek.
    3-)Birebir orjinal Wi-Fi kartını temin etmek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.