< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 2 Ocak 2021; 17:37:48 > |
HP 255 G7 Ryzen Laptop Detayları İnceleme
-
-
internette dvd yazıcı var yazıyor. seninkinde nasıl yok anlamadım açıkçası ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9TV56ES modelinde yok. Bu modeli aratırken bazı sitelerde HD ekran olduğu da yazıyordu çok güvenmemek lazım onlara. Satın aldığım yerde özellikleri doğru yazıyordu ve orada Full HD ekran, DVD yok idi. -
iyi günler bu linkteki modeli almayı düşünüyorum. çok oyun oynamayacağım gündelik işler ve yazılım yapacağım. sizin laptop birebir aynısı değil fakat dediğiniz gibi modelin yorumları çok az bu linktekinin hiç yorumu yok hatta. işimi görür mü sizce?www.hepsiburada.comHP 255 G7 AMD Ryzen 5 2500U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" FHD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/hp-255-g7-amd-ryzen-5-2500u-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9hq39es-pm-HB00000R62YR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ürünün kimi yerlerde HD ekran yazıyor. emin olamadım. ekran özelliklerine emin olmak lazım. Ancak diğer özelliklerde fark yok. Benim satın aldığım yerdequote:
Orijinalden alıntı: SULTANSelim20
iyi günlerhttps://www.hepsiburada.com/hp-255-g7-amd-ryzen-5-2500u-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9hq39es-pm-HB00000R62YR bu linkteki modeli almayı düşünüyorum. çok oyun oynamayacağım gündelik işler ve yazılım yapacağım. sizin laptop birebir aynısı değil fakat dediğiniz gibi modelin yorumları çok az bu linktekinin hiç yorumu yok hatta. işimi görür mü sizce?urun.n11.comHP 255 G7 9TV56ES Ryzen5 2500U 4GB 256SSD FHD 15.6" Dos Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-255-g7-9tv56es-ryzen5-2500u-4gb-256ssd-fhd-156-dos-P424721669
isterseniz +4gb daha ram ekleniyor. buraya da bakabilirsiniz.
-
Çok teşekkürler siz yazmadan önce başka biriyle görüştüm o da burdan almış bende 4+4 aldım dün gece şimdi kargoda yine de çok teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu yazımı değiştirmiş bulunmaktayım.... Almayın efendim sakın almayın aldım 10 gün sonra hoparlörleri bozuldu değişim sağlandı. Gelen yine aynı modeldi bu sefer fan sorunu var çok sıkıntılı bir firma her bilgisayarından bir şey çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 19 Eylül 2020; 15:18:53 > -
Merhaba, aynı laptop'tan ben de aldım ancak renkler biraz mavimsi veya soğuk gibi. Renkleri düzeltme gibi bir ayar var mı? Bu arada ekran kartının sürücüsünü win 10 kendisi yükledi. Aşağıdaki linkte iki ayrı driver dosyası var.
https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-pro-processors/amd-ryzen-5-pro-mobile-processors-radeon-vega-graphics/amd -
Bu laptopu kullanan başka kimse var mı? -
Merhaba hocam , Ben Ekran Kartı Driverı için amd radeonu yükledim güncel driverları bulup yüklüyor aynı intel grafik programı gibi. Renklere bende çözüm bulamadım ekranı zaten o kadar kaliteli değil. -
Harici ips monitör ile kullandığım için ekran üzerine düşmedim maalesef TN panel kaliteli göstermiyor. F.lux uygulaması ile belki bir şeyler yapılabilir win7de kullanıyordum akşamları ekranı sarartmak için belki ayarı vardır bir programı inceleyin isterseniz.
2.laptopum olduğu için çok kullanmıyorum, üşenmeyip bütün bilgileri HP ye aktarınca ekran mutlu etmezse IPS ekran ile değiştirmeyi düşünüyorum...
Bu bilgisayarda fan sorunu yaşayan var mı ? Çünkü bu kadar sorun artık beni çıldırtmak üzere. 2 aydır bu aptal model laptopla uğraşıyorum. Bir aldım hoparlörü bozuldu yenisi ile değiştirildi geldi. Gelende ise fan durmak bilmiyor. Her pcsimi sorunlu ya. -
bios'ta fan ile ilgili bir ayar vardı oraya baktınız mı?
Veya serviste hoparlör değişirken soğutucunun montajını düzgün mü yapmadılar, termal macun kısmında temassızlık mı oldu? Sıcakları incelediğinizde nasıl? -
Hocam bu yeni laptop yani parça değiştirmediler. Direk sıfır ürün geldi. Bugün teknik servise gönderdim zaten bu yeni laptopun hoparlöru yine bozuldu. İade alıp başka laptop alacağım ve bir daha bu markaya bulaşmayacağım. Umarım iade sağlanır
aynı model bilgisayardan elimde var şöyle bir sorun yaşadım bir gün aşırı ısınıyordu bende içini açıp termal macununu değiştirdim ısınmada düşme yada artma olmadı hiç bir iyileşme olmadı bende içini tekrar açtım ve öyle çalıştırdım heatsink borusunun işlemci üzerine gelen kısmı çok sıcakken ısıyı asla iletmediğini gördüm sonra internette aradım o borudan bulamadım müşteri hizmetlerini aradım bir sonuca varamadım adamlar diyotlar bilgisayar gelecek ben bilgisayarı 1 günlüğüne bile gönderemem tüm işlerimi bundan yürütüyorum bunu geçtim müşteri hizmetleri güven de vermiyor elimizde fan var gönderin diyorlar ama benim istediğim fan da değil heatsink borusunun değişmesini istiyorum adamlar aşırı ilgisiz ve hiç güven vermiyor internette aramadık yer bırakmadım bir bilgisi olan yada bulabilen yazabilir mi mayıs da aldım pc yi temmuz da bu hale geldi kaç aydır rezil durumda kullanıyorum
-
Sadece boru olmuyor. Garantide olan cihazı garantiye verirsiniz. Bu yüzden garanti var.
Mudahale ettiğiniz için garanti dışı bile bırakabilirler. Boru değişmiyor dediğiniz parça heatsink. Aliexpressten alabilirsiniz:
https://www.aliexpress.com/item/4001077372149.html
heatsink yazan parça.
-
hp 15 yazıyor bu uyumlu olacakmıdır? bende ki hp 255 g7. ne kadar çok aradım ama bulamamıştım çok teşekkür ederim sizden onay bekliyorum evet dediiniz anda sipariş edeceğim.
-
Ram yükseltme için laptobu söktüğümde fotoğraf çekmiştim. O fotoğrafta heatsink dediğimiz boru ve soğutma ızgaralarının olduğu parça üzerindeki etikette sps l20483-001 yazdığını gördüm.
Ayrıca şu sitede uyumlu laptoplar kısmında 255 g7 r5 2500u da mevcut:
-
Çok teşekkür ederim hemen sipariş edeceğim. ürün gelince buradan değerleri paylaşırım
Benzer içerikler
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- hp laptop klavye çalışmıyor
- yazılım için laptop önerisi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X