cmd yi aç wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey Enter de . Windows ürün anahtarını bir yere not al. |
HP 255 G8 Amd Ryzen 7 5700u 8gb 256gb Ssd (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Formatı bir yöntemle daha yapabilirsin.
Microsofttun sitesinden win11 u iso olarak indir.
Daha sonra rufus sitesinden rufus taşınabilir sürümü indir.
Daha sonra rufus u çalıştır.
İsoyu seçip usb ye yazdırabilirsinde.
-
not aldım kaydettim
-
direk usb yapmak daha kolay
-
Not aldığın anahtarı buraya yazma. Alternatif olarak yazdım, hangisi kolayına geliyorsa onunla yaparsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 6 Nisan 2023; 18:23:59 > -
yok yazmam telefona kaydettim deftere not aldım
-
2 side aynı şey değilmi
iso indermek için rufüs programı lazım
ben direk bu usb indirdim yazdırdım
windows 11 format atınca hp sürücüleride otomatik yükleyecek mi
-
Aynı. Şöyle microsofttan iso yu direk indirebilrsin. Daha sonra rufusla usb ye yadırırsın istersen dene. Sürücüleri yükler. Yüklemezse ethernetten kablolu bağlantı yap.Modemi laptopa kablolu bağla.
-
Bir de hayırlı olsun, güle güle kullan.
Bizi yiyorsun Tayfurrr!
-
s.a hocam nasılsınız
excel de silinmiş çalışma kitaplarını nasıl silebilirim resimdekileri silmek istiyorum o kısımdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 7 Nisan 2023; 12:35:53 > -
SİLİNMİYOR SAĞ TIKLAYINCA BU NEDİR ÇIKIYOR
-
daha önce oluşturduğum ve sonradan sildiklerim excell dosyalarım ordan kalıyor silinmiyor
-
dosya sekmesinenden son bulamadım tam olarak nerde
-
Dosya seçenekler gelişmiş görüntülenecek en son belge sayısı 0 yap
-
öyle bi yer yok abi
-
bilgisayarda hiç bir şekilde işlem yapılmadığında 6 saat boyunca bilgisayar kendini otomatik kapatıyor mu tamamen olarak
5 dk sonunda ekran koruyucu 15 dk sonra uyku moda alıyor onu biliyorum
dün kendi kendine kapanmış 6 saat işlem yapmadığım halde açma kapama düğmeden açılınca açıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X