Şimdi Ara

HP-2WF34EA 8GB RAM Alev Aldı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar herkes thh ye gitmeyin falan demiş. Hatta gitseniz de olumsuz çıkar falan demişler. 43 tlye iphone 7 red 256 gb telefon için thh lehime karar verdi. Yasalar sizin lehinize bunun farkında olun. Bu işlerden anlamıyorsanız bir avukattan yardım alın. Thh aleyhinize olursa dava açın. Hakkınız olana kavuşmanız uzun sürer belki ama yasalara göre o ürün sizin. Fiyat hatası vs gibi satıcıların palavlarına kanmayın. Sözleşmede böyle bir şey yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 18 Ocak 2019; 9:44:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

Arkadaşlar herkes thh ye gitmeyin falan demiş. Hatta gitseniz de olumsuz çıkar falan demişler. 43 tlye iphone 7 red 256 gb telefon için thh lehime karar verdi. Yasalar sizin lehinize bunun farkında olun. Bu işlerden anlamıyorsanız bir avukattan yardım alın. Thh aleyhinize olursa dava açın. Hakkınız olana kavuşmanız uzun sürer belki ama yasalara göre o ürün sizin. Fiyat hatası vs gibi satıcıların palavlarına kanmayın. Sözleşmede böyle bir şey yoktur.
    hb den mi almıştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

Arkadaşlar herkes thh ye gitmeyin falan demiş. Hatta gitseniz de olumsuz çıkar falan demişler. 43 tlye iphone 7 red 256 gb telefon için thh lehime karar verdi. Yasalar sizin lehinize bunun farkında olun. Bu işlerden anlamıyorsanız bir avukattan yardım alın. Thh aleyhinize olursa dava açın. Hakkınız olana kavuşmanız uzun sürer belki ama yasalara göre o ürün sizin. Fiyat hatası vs gibi satıcıların palavlarına kanmayın. Sözleşmede böyle bir şey yoktur.
    ne biçim insanlar var şu türkiyemde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganus

ne biçim insanlar var şu türkiyemde...

Alıntıları Göster
    saykodelik türkiye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.