Primera lx900 label inject printerlerin kartuşları doldurulabiliyor?
Kartuşlar lexmark 100 xla serisiyle aynı fakat çalışmadığı söyleniyor.
sorunuma çözüm buldum, o yazıcıyı çöpe attım ve gittim laser bir yazıcı aldım. bundan sonrada tövbe mürekkepli yazıcıya para vermem, tamamen aldatmaca sürekli kullansan mürekkep çabuk biter kullanmasan mürekkep kartuşları donar açmaya çalışırsın illah dedirtti bana lanet olsun mürekkepli yazıcılara
300 renkli ve siyah kartuşlar çabuk bitmekte.
gösterge olarak ise dolum olan 300 serisi kartuşlarda hpnin programı boş veya tam dolu şekilde sürekli göstermektedir.
yazıcı veya kartuş resetleme gibi bir durum söz konusu değil.
Dolum yapılan kartuşlar hplerde bu tür hatalar verebilir ama çıktı almanızı engellememektedir.
Bende hp 300 kullaniyorum 5 liraya dolduruyorum.80-90 sayfa cikti aliyorum.yetiyor isimi goruyor.zaten ayda 1-2 kez lazim oluyor.
Kartuşu dolumcuya verdiğimde 5 liraya dolduruyor. Kartuşu yazıcıya taktığımda ise hiç mürekkep seviyesi göstermiyor. Ama sonuçda kartuş bitti diye de yazmamazlık yapmıyor. Bunu nasıl yapıyorlar?
DOLDUR DOLDUR KULLAN KARTUŞLAR DEVRE ARIZASI VERDİĞİNDEDE AT ÇÖPE YAPACAK BİŞEY YOK
Hp Deskjet 3050A menu resetleme işlemi yabancı kaynaktan alıntı cevırıye de pek gerek yok gayet acık :)
FABRIKA AYARLARINA GERI DONDURME..Kartusları cıkartmayı unutmayın
Please follow the steps mentioned below to reset the printer to factory defaults. Please remove cartridges before doing this.
From Home screen press Back/Cancel/Back/Back Buttons, in sequence. Pess OK to enter Support Menu (Selection Button 2). Press Selection Button 3 for Reset Menu and press OK (Selection Button 2). Press Selection Button 3 for Semi-Full Reset and press OK (Selection Button 2). Wait for unit to Power Down/Turn Off. Press Power button to turn the Printer On.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme