Şimdi Ara

Hp 3005et üzerinde yumurta kızartmak.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

7-8 saattir açık ara ara dinlendi demin 2,5 saat Warcraft III oynadım değerlerim:
     Hp 3005et üzerinde yumurta kızartmak..

Oyun eski bir oyundur ama sonuçta 3D uygulama senin değerler cidden fazla çıkmış fanında sorun olabilir.

quote:

sıcaklık değerlerin çok yüksek be hacı.. yani internette gezmek ve photoshopla çalışmakla bu kadar sıcaklık artmaz...donanımsal bir sorun olabilir.hele birde kış ayındayız yani.yaz ayını hiç düşünemiyorum..

merhaba arkadaşlar 7 saatlik bir internet gezisi sonrasındaki sıcaklık değerleri aşağıdaki gibidir.. Rust in Peace ...ben oyun oynayınca bu cihaz soba görevini görüyor senin değerler güzelmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_ince -- 3 Şubat 2011; 0:09:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

dostum bende 3114et modeli var antalyada yaşıyorum ve şu an bulunduğum odada klima çalışıyor içerisi yeterince sıcak yani. yaklaşık 12 saattir açık ama sıcaklık 36-40 arası gidiyor msn internet kullanımında. sıcakklık fazla malesef intel gpu nun aktif olduguna emin ol birde fanın rahat hava aldığına emin ol
  • Gökhan sen almazdın belki aynı bilgisaarı ama ben alırdım yine bende sen gibi başka bilgisayarları felan çok inceledim ısınyomu diye..biz alşmışız hp lerde sol tarafın ısınmasında diğer laptopları kaldır altına felan tut ağır bi program çalştırıyoken onlarda ateş atıyo fakat bizimkinde ekstra olarak fan sesi çıkıyoo mükemmel bi şeklde onlarda fan sesi duuylmuyoo
  • Bende Thermal Shutdown oluyo arada alt üstü Dead Space 2 yi full çözünürlükte oynuyorum pcnin altını ve fanın yandaki yerini kapamadığın sürece bişey olmaz şu an sadece firefox açık ama fan deli gibi çalışıyor yorgan üstünde hp g62 w7 ultimate

edit:

msn açtım fan 1 kademe daha hızlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 3 Şubat 2011; 3:37:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yOzZy

Gökhan sen almazdın belki aynı bilgisaarı ama ben alırdım yine bende sen gibi başka bilgisayarları felan çok inceledim ısınyomu diye..biz alşmışız hp lerde sol tarafın ısınmasında diğer laptopları kaldır altına felan tut ağır bi program çalştırıyoken onlarda ateş atıyo fakat bizimkinde ekstra olarak fan sesi çıkıyoo mükemmel bi şeklde onlarda fan sesi duuylmuyoo

Performans bakımından sıkıntı yok çok iyi çalışıyor.. hiç takılmıyor... ama bu ısı ilerde büyük sorunlar yaratabilir... fan sesini çok iyi duyuyorum alıştım bende ama touchpad sol tarafındaki sıcaklık sizde varmı bilemiyorum ama bende var.. oraya hdd koyulmuş yanılmıyorsa o bile epey ısınıyor.. bu ısılar normalmi bilemiyorum.. Hatayda oturuyorum yazları burası epey sıçak oluyor.. buna bir çözüm bulmak lazım.. zalman soğutucu baktım.. aliminyum soğutucular işey yarıyormu acaba...

quote:

Bende Thermal Shutdown oluyo arada alt üstü Dead Space 2 yi full çözünürlükte oynuyorum pcnin altını ve fanın yandaki yerini kapamadığın sürece bişey olmaz şu an sadece firefox açık ama fan deli gibi çalışıyor yorgan üstünde hp g62 w7 ultimate

edit:

msn açtım fan 1 kademe daha hızlandı

evi ateşe vereceksin belliki :))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.