Şimdi Ara

hp 3100 için led tv bağlantı sorunu lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp kullanıcılarından acil yardım isteyeceğim.

Yeni aldığım laptop hdmi bağlantısı yaptığımda çok değişik sıkıntılar çıkarıyor.

başımdan geçen mevzuyu kısaca anlatıyım ve lütfen yardımcı olun.

salı günü laptopu aldım ve eve gelip görüntü kalitesini test etmek için samsung 46b600 led tv ile bağlantısını yaptım.

tv üzerinde pembe noktalar mevcuttu ve diğer asus laptopu taktım kontrol ettim ve hiçbir sorun yoktu

tekrar hp yi taktım ve aynı sorun devam ediyordu.

firmaya tel açtım ve ürünü onlara götürmemi istediler.götürdüm uzun bir uğraştan sonra birşeyleri değiştirdiler aynı zamanda hdmi kabloyuda değiştirdiler.

sorunun kablodan olduğunu söylediler ve görüntünün düzgünlüğünü kendi gözlerimle gördüm ve eve döndüm.

herşeyin düzgün olduğunu düşünerek bir hevesle tv ye bağladım.

görüntü düzgündü fakat hem dardı hemde renk fuluydu.

tekrar tel açtım ve yarın tekrar gitmemi istedile yada siz en iyisi servise gidin dediler.

ben ya servise gitmeden laptopu ayarlarının hatası varsa düzeltilmesini yada yenisi ile değiştirilmesini istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum.

lütfen acele ya bilgi verin yada çözüm yolu :( haklarım nelerdir.

• arkadaşlar anlayan yok mu?
  • geçmiş olsun kardeşim ; asus bilgisayarında yaşanmıyorsa yüzde 90 ekran kartından kaynaklanıyor erkenden yetkili servise başvurman kesinlikle iyi olmuş umarım kısa süre içinde halledilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMART TV için KLAVYE SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.