Şimdi Ara

Hp 3325 kartuş prob.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [help] Hp 3325 printer ım var kartuşu bitince, bende her Türk vatandaşı gibi dolum yaptırdım (Kadıköy de). Ancak, printer ın software i kartuşun ink level miktarını sıfır olarak gösterip print yapmıyor. driver ı sildim registry den temizledim yeniden kurdum bişey değişmedi. çözüm yolu hakkında bir fikri olan varsa belirtsin lütfen.[wand]

• kartuşunu dolum yaptıktan sonra test ettilermi? kartuşundaki bir problemden dolayı hatalar çıkıyor ola bilir. Bildiğim kadarıyla programı oyle gosterse bile dokum alması lazım o yazıcıların.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Inf_onb</i>
    <br />kartuşunu dolum yaptıktan sonra test ettilermi? kartuşundaki bir problemden dolayı hatalar çıkıyor ola bilir. Bildiğim kadarıyla programı oyle gosterse bile dokum alması lazım o yazıcıların.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Ettiler, kartuşta problem yok yazıyor. Ancak ink level sıfırlanınca printer hiç tepki vermiyor?
  • progamı kurmadan sadece makinaya taktığın anda usb giriş ayarlarını yapıp denedinmi__? Software kurma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    11 ay önce açıldı
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.