Şimdi Ara

Hp 4uk80ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün vatan bilgisayardan aldığım hp marka bilgisayarı bugün kullanmak için açtım. Bilgisayarda 4gb ram 1tb hdd 1gb ekran kartı ve windows 10 işletim sistemi mevcut ve i3 5005u işlemciye sahip. Bilgisayarı ofis programları yazıcıdan çıktı almak vs... gibi işler için aldım ancak bilgisayar bana fazla yavaş geldi. Tamam böyle bir bilgisayardan üst düzey bir performans beklemiyorum ancak dosya gezgini olsun, webde internet içeriklerinin yüklenmesi veya ofis programlarındaki açılma hızları olsun fazlasıyla yavaş. Bir performans analiz programı kurup bilgisayardaki boşta ram kullanımına baktım ve yüzde 60 seviyelerinde ram ve yüzde 50 seviyelerinde boşta işlemci kullanımı olduğunu gördüm. Bu normal midir yoksa windows 10 bu özellikteki bi bilgisayara ağır mı geliyor bunu öğrenmek istiyorum. Yıllardır ofis işleri için kullandığım 2gb ramli amd anthlon işlemciye sahip eski bilgisayar bile bu tip işlerde daha istikrarlı çalışıyordu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mekanik disklerde Windows 10 işletim sistemi HDD'yi %100 çalıştırıyor. SSD disk alırsanız sorununuz düzelecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.