Şimdi Ara

hp 6385 wlan sorunu yardım lütfen.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende hp dv6385 eu notebook var bilgisayarımın iki gündür sorunu şu açtığım zaman wlan gözükmüyor bilgisayarda bios ayarlarından disable olmuştu enable yaptım hala gözükmğyo böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba yani network adaptor de bir sorun var ve düzeltemiyorum bilgisi olan varsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violina -- 2 Ekim 2008; 2:36:15 >

• driverı silinmiş olabilir?aygıt yöneticisinden kontrol ettinizmi?
  • aygıt yöneticisinda ne adı altında kontrol etmeliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: violina

aygıt yöneticisinda ne adı altında kontrol etmeliyim

silinmişse zaten ünlem yada soru işareti vardır yanında sarı bi ibare pcı aygıt die gözüküyodur
  • hayır öyle bir işaret yok hiç bir yazının yanında
  • Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi burada:
    Burda yoksa zor.....

• quote:

hayır öyle bir işaret yok hiç bir yazının yanında

peki aygıt yöneticisinde ağ bağlatılarına tıklayınca wlan kartını görebilyomusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevourer -- 2 Ekim 2008; 2:38:18 >
  • söylediğiniz yerde wlan adaptör şeklinde bir yazı yook sadece bluetooth tan bahsediyor galiba silinmiş nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde peki ne yapcam beeen
  • BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ YOK ANLAŞILAN CEVAPLAMADINIZZ
  • ordada hala gözükmüyorsa biostan hala kapalı olabilir eğer açıksa ve gözükmüyosa wlan kartınız arzılanmış olma ihtimali çok yüksek
  • Aygıt yöneticisi - Bilgisayar Yönetimi resimini ekle..

DH KONUYA RESİM EKLEME RESİMLİ ANLATIM konusu yardımcı olur.
  • arkadaşlar teşekkürler son bir soru sorucaktım bu kart pahalımıdır ve birde bunu virüs mü yapmıştır yani bu yüzden mi arızalandı
  • Laptop'un altındaki kapakların birinin altında olacak, soketlerini falan bir kontrol edin.

MiniPCI Wireless Network Adapter wireless kartı buna benzer.

Laptopun altındaki kapakları açmak garantiyi bozmaz. Bana güven !

Bunun için birde >Everest Free Edition< programını indirerek bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur. Bu programı da dene yardımı olabilir.

• quote:

arkadaşlar teşekkürler son bir soru sorucaktım bu kart pahalımıdır ve birde bunu virüs mü yapmıştır yani bu yüzden mi arızalandı

cihazın garantiliyse sorun olmaz servise götür ücretsiz hallour zaten ama arzılandığındna emin olalım ilk önce biostan tekrar kontorolunu yaptınmı? bi resim alalım ilk önce aygıt yöneticisinden ondan sonra emin olalım :)
  • SERVİSTE BU İŞLEM YAPILIRKEN FORMAT MI ATILACAK BİLGİSAYARA BİR RESMİ DİĞER BOZK BİLGİSAYARDAN ÇEKMELİYİM ŞU AN BAŞKA BİLGİSAYARDAN YAZDIĞIM İÇİN ANCAK RESİM ÇEMEYİ BİLE BECEREMEDİM YANİ BU KADARMI KABİLİYETSİZ OLUNUR KOPYALA YAPIŞTIR BİLE YAPAMADIM AYGIT YÖNETİCİSİNDE
  • BU ARADA BİOS TAN KONTROL ETTİM TEKRAR ŞU ANDA HERŞEY NORMAL ENABLE YANİ DÜN DE AYNI ŞEY OLDUĞUNDA BİOS TAN DÜZELTTİM DİSABLE OLMUŞTU ONU DEĞİŞTİRDİM SORUN ÇÖZÜLDÜ ANCAK BUGÜN TEKRAR ESKİ HALİNE DÖNMÜŞTÜ TEKRAR DÜZELTİNCE DE İŞE YARAMADI
  • tamm saat çok geç oldu yardımlar için teşekkrler yarın yazabiliseniz çok seviniicem iyi geceler herkese
  • HP'nin bu hatası meşhurdur. Birkaç gün sonra yine kaybolacaktır wirelessiniz ortalıktan...
    Servise götürüyorsunuz, hallediyorlar(kart değişimi ile), servistekilerin de durumdan haberi var zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.