Şimdi Ara

Hp 6830 yazıcı ve dolan kartuş bilmecesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hp 6830 yazıcıma 934/935 serisi dolan kartuş aldım yurtdışından. Kullanımında vs sorun yok ancak tam olarak sorun nedir bilemesemde yazıcının kafasının olduğu yerde alttaki hortumların orada bir miktar mürekkep akıntısı görüyorum, yani biraz birikmiş. Kartuştan sürekli mı akıyor yoksa hortumlarda vs delik mi varda akıyor bilemiyorum. Kartuşu doldurduktan sonra altındaki akıntıyı temizleyip kesilene kadar takmıyorum yerine, kafada kartuşun geçtiği yerlere kartuşla beraber gelen contaları da takılı. Ancak kartuşu çıkardığımda çok az mürekkep görüyorum o contaların üzerinde. Bu sorun şuanda bir zarar vermiyor ancak yazıcıya zarar vermesinden çekiniyorum. Sizce nasıl giderebilirim bu durumu?

• Bugün durumda bir değişiklik oldu, yazıcıyı söktüm ve atık mürekkep hortumlarını dışarıya şişeye aldım. Ben bu hortumlardan vs diye düşünüyordum ama dışarıya alınca gördümki iki hortumdanda akış düzgün sorun yok. Amaaa, kartuşların durduğu yerin altındaki kısım söktükten sonra temizlemiş olmama rağmen kafa temizleme yapınca kirlendi, yine yazıcının o gider kısımının latındaki hortum kısımları vs mürekkep oldu. Bu normal mi? Yani mürekkep taşmaması, tamamen hortumdan gitmesi gerekmez mi? Şu durum var tabi, temizledim ama her yere elim girmedi, ne kadar temizlesemde kalanlar oldu. Acaba bu mu akıyor yoksa bir yerde kaçak vs mi var?

Yardımcı olabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.