Şimdi Ara

hp 731et de mikrofon çalışmıyor windows 7'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

731et model netbooka ayrı bir partisyonda windows 7 kurdum ve gayet güzel çalıştı tüm sürücleri tanıyarak . daha sonra güncelleyerek yeni ses sürücüsünü kurdum . dahili mikrofonu denediğimde hiç birşekilde ses alamadım. ayarları doğru yaptım fakat ses alamıyorum . windows xp ye geçip test ettim mikrofonu ve çalıştığını gördüm . acaba windows 7 kullanıpta aynı sorunu yaşayanlar oldu mu ? bu sorunu nasıl giderebilirim acaba ? lütfen yardım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ffreshblood

Merhabalar

731et model netbooka ayrı bir partisyonda windows 7 kurdum ve gayet güzel çalıştı tüm sürücleri tanıyarak . daha sonra güncelleyerek yeni ses sürücüsünü kurdum . dahili mikrofonu denediğimde hiç birşekilde ses alamadım. ayarları doğru yaptım fakat ses alamıyorum . windows xp ye geçip test ettim mikrofonu ve çalıştığını gördüm . acaba windows 7 kullanıpta aynı sorunu yaşayanlar oldu mu ? bu sorunu nasıl giderebilirim acaba ? lütfen yardım ...

aynı sorunu samsung r620 laptopta bende yaşıyorum
  • Bildirim alanındaki (sağ alt) hoparlör simgesine sağ tıkla kayıt aygıtlarını seç ,çıkan yerde notebook simgesi olana tıkla(bende isminde ''Integrated Microphone Array''yazıyor) seçili hale getir sonra alttan varsayılan yap'a tıkla. Büyük ihtimal düzelir. Düzelmezse daha ayrıntılı anlat yardımcı olurum.
  • merhaba
    cevabınız için teşekkürler fakat ben mesajdan kısa bir süre sonra artık uğrayamadım buralara.sorunun sebebi windows 7 nin driverından kaynaklanıyormuş windows ses aygıtının güncel sürümünü yükleyince o sorunda ortadan kalktı ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.