Şimdi Ara

HP A8 APU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-g011st-amd-a8-6410m-24ghz-8gb-750gb-1562gb-w81-notebook.html

beyler ben bu bilgisayarı aldım ama performans olarak hiç memnun değilim (pc mi dandik acaba??? ) aşırı bir kasma söz konusu açılış çok uzun sürüyo oyun fpsleri 40 max. Bu leptop mu dandik yoksa sistemsel bir sorunum mu var. Üzerinde Win 8.1 le geldi şimdi win7 format atmayı düşünüyorum ama çoğu kişi win 8 in daha soft bir yapısı olduğunu söyleyip hiçbir değilme olmaz diyor. Görev yöneticisi disk kullanımınada baktım yüzde100 değil.

Yardımcı olursanız sevinirim

ekran kartım da AMD Radeon HD8570M diyo sitede ama pcde R5 series diye gösteriyor.Çift erkran kartı var sanırım ama sadece bi tanesi aktif ondanda olabilr mi ?
    birde işlemci olarak a8 APU diye geçiyo tam olarak ne demek oluyor . Şimdideen teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caap -- 17 Aralık 2014; 1:26:51 >

• merhaba öncelikle aldığın cihaz fena sayılmaz.ama çok da iyi değil onu belirtelim.ortalama bir cihaz.ekran kartın iyi sayılır..cihazında bir problem olabilir aldığın yerle zaman kaybetmeden görüş,değişim ya da iade isteyebilirsin 1-2 gün önce aldıysan.
  • Ben de hp a8 4555 2 gb amd dual graphics olanindan var alt model denilebilir. Acikcasi gunluk kullanimda beni tatmin ediyor ayrica wow 15 fps ile oynayabiliyorum. Oyun icind3 takilarak oynamiyirum normal sekilde bolgeletdeki yogunla bagli gorevleri yapabiliyorum. Tabi bu sirada fan inanilmaz sesli calisiyor. 1080p vidyolarda takilmalar yasiyorum. Sanirim islemci gucu yetersiz kaliyor. Fakat ses cikisi yuksek internette ve torrent uygulamarinda basarili. Photoshop kasmaksizin kullanabiliyorum. Fani da genelde sessiz. Kisacasi memnunum bence de servise bo goster durumu anlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alalı bir aydan fazla oluyo ya cod ghost batt4 dirt3 vs orta derecede sorunsuz oynuyabiliyorum ama olmadık yerde aşırı bir kasma yapıyor.Birde çift ekran kartı var sanırım bu çift ekran kartını nasıl ayarlıcam bir tane R5 series yazıyor diğerinde AMD Radeon HD8570M yazıyor. sağ tık ekran çözünürlüğü gelişmiş ayarlara tıklayınca R5 series yazıyor.Acaba kendi bir uygulamaya girince mi ikisi birden aktif oluyo yoksa sadece orda gözüken mi aktif oluyo belki orda bir sorun vardır...
  • bilgisayarın orta sınıf için gayet yeterli senin yaşadığın sorun çok yaygın olan çift ekran kartı paylaşım sorunudur senin cihazındaki esas ekran kartı R5 seriestir oyunlarda ağır uygulamalarda onu aktif et Amd graphic bölümünden ayarlayabilirsin ikincil ekran kartın olan AMD Radeon HD8570M ise A8 işlemci üzerinde gelen standart ve diğerine göre düşük özellikli ekran kartıdır eğer AMD Radeon HD8570M ekran kartını kullanırsan bu paylaşılmı olduğu için bellek olarak ramden kullanacak böylelikle kasma donma gibi olaylara neden olabilecektir win7 kurmakla filan uğraşma kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.