Şimdi Ara

HP aldım! Ekran Kartı Sıkıntı var Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-p219nt-core-i7-5500u-24ghz-16gb-2-tb-hdd-156-4gb-w81-notebook.html#genel-bakis

Bu marka laptop aldım..
    Eski bilgisiyardan test için Pes2013 attım ancak ekran kartı olarak CPU gördüğü için hata alıyorum ekran kartınız yetersizdir diye...
    Eski bilgisiyardımda laptop olduğu için tecrübelerden hemen NVIDIA Denetim Masası ayarlarından Yüksek Performans NVIDIA İşlemcisi yaptım..
    Ancak tekrardan aynı sorunu alıyorum..

Battlefield4 de mesela Mediumda rahat oynayabiliyorum ancak bu bilgisiyarın rahat High da oynaması lazım..

Özellikler :

İşlemci Özellikleri
    İşlemci Ön Bellek 4 MB
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Teknolojisi Core i7
    İşlemci Hızı 2.4 GHz Turbo İle 3 GHz
    İşlemci Numarası 5500U

Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 16 GB
    RAM Tipi DDR3

Ekran kartı
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    Bilgi
    Ekran Kartı Hafızası 4 GB

HDD Özellikleri
    Disk Kapasitesi 2 TB
    Bilgi
    Disk Türü SATA

Grafik Kart
    Ekran Kartı Chipseti GT840M

Sensör
    Çözünürlük 1920 x 1080

NOT: Herhangi sorunuz varsa lütfen sorun.. Laptopda sıkıntı varsa hemen götürücem iade edicem rica ediyorum yorumlarınızı esirgemeyin. Teşekkürler, şimdiden..

• 3d ayarlarında aynı yerde program ayarlrı var orada programa seçeneği var onuda oyuna ayarladınız mı? Hemen altında kart seçeneği var onuda nvidia yapın uygula deyip çıkın bunu denediniz mi yüksek performaslı nvidia seçeenğ yeterli olmayabilir kart geçişlerinde düşük sistemli oyunlarda bu sorun çok oluyor birde hangi ayarlard oynuyorsunuz fhd çözünürlükte bu kart zorlanır.
  • Sanırım sorun pes2013 eski crack benim yeni ekran kartı sürümüne uymadığı için oluyor..
    Yeni crack bulunca tekrar deneyeceğim, yardımın için teşekkürler..
    Dediklerinin hepsini yapmıştım zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.