tavsiyelirnizi bekliyorum bana hp en mantıklı gelid parasıda ii ama pazarlığa gircem pesin ne yapmalıyım yardımcı olursaız cok sevinmirm
ben m70-160 kullanıyorum hiç mi hiç sorunum yok anakartıda baya ii.özellikle ses ekran işlemcisi baya ii.hp yada toshiba al.ama toshibada ki ses hiç bir alette yok.toshibanın teknik servisi ile hp nin teknik servisleri çok ii.m70-160 da wireless problemi yok olsa bile bimeks değiştirio.hp yada toshiba hpnin işlemcisi toshibanın ekranı sesi ve hdd si daha ii sanıyorum hp sata diil.toshibanın ekran kartıda baya ii.anakartıda hp den daha ii.işlemci çok önemli ise hp yok diğerleri daha önemli dersen kesinlikle toshiba.
tesekkür ederim yanlız ben auto 2006 solid works gibi programlar kullanacağım makinayı kasarmı guclu bi ekran kartı ve processor gerektiriyor biliyosun
A100- 192 öneriyorum .. farklar ekran kartı toshiba daha iyi.maksimum bellek 4 Gb kadar çıkabiliyor. . . anakart 667 mhz üzerinden çalışabiliyor . . . RAM desteği 667 mhz üzerinden fakat üzerin 533 mhz lik ram takılı . . bence toshiba . . .
1.soruda wi-filer sorulu mu diye sormuşsun.Hayır etrafımda çok toshiba kullanan var ama wifi ile sorunu olanlar yok ve dediğin modeldende kullanan var sorunsuz.
tesekkür edrim yanlız hp ye ne diyhosunz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme