Şimdi Ara

HP Bilgisayar ve AUTOCAD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yanlış yere açtıysam yöneticiler kusurama bakmasın nereye açacağımı bilemedim. Ben bundan 7 ay önce HP bir bilgisayar aldım. Üniversite okumak için şehir dışın da olacağımdan Laptop aldım. Makine Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Autocad çizimleri yapmam lazım. Sürekli bir donma hali söz konusu sınav yaklaşıyor pratik yapmam lazım 30 dk dan fazladır ekran açılıyor çizimler açılıyor ama line komutuna basmayı bırakın ileri geri bile yapamıyorum. Daha bu ilk dönem Bunun bir de Solidworks çizim programı var 2. dönem o Autocad için daha üst düzey. Bu normal mi yani sistemi atsam yorumlayabilir misiniz? Duruma göre bir yol çizeceğim yeni bilgisayar vs... Bir de Autocad 2017 versiyon 2018 falan daha kötü olur.
    Sadece sorun bu da değil wifi bağlanmıyor. Adamın aynı konumda 3 çizgi çekerken benim ki bağlanmıyor çekmiyor sürekli hata veriyor.

• Bu arada oyun oynayan biri değilim. Sadece çizim yapmak , dizi izleyip ve sosyal medyada takılmak için aldım bilgisayarı.
  • Usta sistemin uçuyor olması lazım. Isınma mı var acaba. Normalde anında Autocad açman lazım. Format at bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Döngü10

Usta sistemin uçuyor olması lazım. Isınma mı var acaba. Normalde anında Autocad açman lazım. Format at bence.
    Öncelikle cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim. Sorun AutoCAD'ın güncellemesiyle alakalıymış. Eğer gelecekte bu sorunu yaşayıp çözüm için arayışta bulunanlara bir not düşelim. Denetim masası - Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle ve daha sonra en son gelen AutoCAD güncellemesini kaldırınca sorun çözülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.