Şimdi Ara

HP BILGISAYARIMIN EKRAN SOL TARAFI YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bilgisayari yeni aldim. Bugun kurulum yapcaktim farkettim. Ekranin sol tarafi bi garip calisiuor. Sizce ne yapmaliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 6 Mart 2018; 18:32:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ubuntu indirip rufu ile usb ye yazın(Tıpkı uefi windows yazar gibi).Açılışta seçeneklerden live olarak yani kurmadan açın. Eğer sorun hala devam ediyorsa ekranda sorun vardır. Yok eğer işletim sistemi normal olarak açıldıys bios yazılımında bir hata vardır. Eğer sorun hala devam edyorsa aldığınız yer ile görüşüp değişim veya iade isteyin. İnternetten aldıysanız zaten 14 gün koşulsuz iade hakkınız var ki böyle bir durumda direkt ister değişim ister iade isteyebilirsiniz.

Firma sorun çıkarır da "ekranı değişecek" gibi işi yokuşa sürerse hakkınızı tüketici hakem heyetiyle alabilirsiniz. Ona hiç kafayı takmayın ve onarım isteğine razı gelmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne olur ne olmaz simdi problem cikarirlar diye adamlara ve hpye mail attim fotolarla, onayi durdurdum gg uzerinden aldiydim. Yarin zaten cevap verirler diye dusunuyorum. (Bilgisayardan pek anlamiyorum ondan dolayi riske girmeyeyim) cok saolun tavsiyeniz icin

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    O da olur hocam zaten benğm dediğim çok düşük ihtimal. Muhtemelen ekran arızalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı bilgisayardan akacaktim neredeyse iade isi olmayinca vazgeçmiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.