Şimdi Ara

hp c4280 ile ilgili sorunları olan varmı?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
40.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya iyi de ben bu şerefsiz yazıcıdan neden fotokopi alamıyorum? nasıl fotokopi alabilirim bundan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orjinalden alıntı: dallas41

kartuş doldurma yerine yeni kartuş alsan çok farkedermi.Öyle daha sağlıklı olur çümkü.Doldurmalar kötü oluyo

Standart siyah kartuşu 200 sayfa yazıyor... Dün öğlen doldurttum ve akşamına yaklaşık 100 sayfa baskı aldım... Bir bu kadar daha yazsam kartuş yeniden bitecek...

Bir de yine standart siyah kartuş 25 YTL. civarı... Yazıcı 150 YTL. civarı... 6 tane kartuş bir yazıcı parası ediyor...

Hatta hepsiburada.com'da yazıcı 152,80 YTL. kartuşu ise 26,28 YTL.

ben de böyle bir yazıcı alacaktım, ancak aynı sorunu yaşayacağımı tahmin edip laserjet aldım. dolumdan doluma 2000-3000 sayfa gidiyor :P

• Ben resim yazmada veya internet sayfası yazdırmada problem yaşıyorum şuan, 1 sayfalık sayfayı hep 3 sayfa diye yazdırıyor ve hep yarıda kalıyor. Problem nedir sizce ?

hp c4280 ile ilgili sorunları olan varmı??

bu resmi bile 3 sayfa olarak algıladı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 31 Temmuz 2008; 23:26:08 >
  • ya arkadaşlar benimde kart okurken bi sorunum var. mmc kartı takıyorum fotolara bakıyrum 10 15 tane sonra kitleniyo veya açıp tekrar kapayın diyor böyle bi durumla karşılaşan var mı onun haricinde diğer fonksyonları çalışıyor çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mechanical24

aslında hp benim kara listemde
    ancak bir tanıdık illa hp olsun dedi diye hp4280 aldık
    hem biz anlamayız diyolar hemde hp olacak
    neyse
    yazıcıyı xp ye tanımadım
    1 hafta oldu neredeyse ama bi görüyor bi görmüyor
    usb takın algılanacak diyor
    bişey olduğu yok
    sonra tanı diyorum
    bakıyorum usb aygıt tanınamadı
    sürücüsü eksik olabilir
    yaw arkadaşlar
    koca CD ye ne varsa koymuşlar bir tane xpnin adam gibi tanıyacağı sürücü koymamaşlar
    ben naapayım photo organizer i
    aleti kullanamıyoz ki
    300 MB şey yüklüyo ama tık yok
    HP den zaten hoşlanmazdım iyice nefret eder duruma geldim
    internetten tüm driverlarını indirdim
    yok yine tanımadı yine tanımadı

tanıtabilen varsa yardım etse iyi olacak
    bizim tanıdıklarda hani sen bilgisayar biliyordun diye manalı manalı iğneliyolar zaten
    fıttırmak üzereyim

not :
    bi arkadaşın dediği gibi yazılım kurulumu neredeyse yarım saat sürüyor
    görende uzay aracı tanıtıyoruz sanacak
    USB çıktı mertlik bozuldu lpt den kaymak gibi yüklüyoduk
    allahım sen bizi HP den koru

aynen katılıyorum bende sana

bendede 4380 var ama sorunlu su andapcye tanıtma dısında hersey saglam ama tanımıyo pc bende konu actım hp c4380 acil yardım diye dogru duzgun cevap veren yok bakalım çözüm bekliyorum....

son care olarak format kalıyor ama onuda istemiyorum çünkü ilk taktıgımda claıstı tanıdı sonra ne olduysa bilmiyom tanımıyor hata veriyor....

4380 acill yardım konusuna bi bakın......

• bu arada driverları ayrı bir klasöre koyup ordan da denedim gene olmuyorrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaDoW_17

Arkadaşlar bende bu yazıcıyı aldım memnunum fakat içinden usb kablosu çıkmadı almam gerekti ç.kale teknosadan 149 ytl + 6 ytl (kablo) bu fiyata aldım.Önce cd yi yükleyip uyarı verince pc ye bağlayarak yükledim.Tüm fonksiyonları çalışıyor. Güzel bi ürün fakat hızlı taslakta yazdırdığımda yazılarda kayma oldu anlamadım neden olduğunu.
    Başına gelen varmı acaba ???

Saygılar....

Yazılarda kayma derken ?
  • bu arada kutunun üstünde kutunun içindekiler kısmında usb kablo gözüküyorsa size usb kabloyu parasız vvermeleri gerekir.. bi kablo 5-6 ytl niye fazladan verelimki
  • bende usb kablo nun üstü kırmızıyla çizili içinden çıkan kağıtta yani yok anlamında . zaten çıkmadı da içinden usb kablo
  • arkadaşlar c4280 de birşey farkettim benm telefonun hafıza kartını okumuyodu. sonra biçimlendirdim içine sadece fotoğraf koydum okudu ama içine mp3 atınca gene okumadı yaaa çok garip
  • Eski bir yazicim var sanirim artik kullanamayacagim yeni bir sey mi alsam derken Bimeks'te bir kampanya gordum Hp C4280 modeli 119 ytl 12 aya kadar taksit imkani var ve siyah kartus hediye .Burada da baya olumsuz elestiriler var .Ben yaziciyi oyle cok fazla kullanmiyorum idare eder gibi de geliyor.Hala kullanan memnun olan olmayan arkadaslar ne yapsam aceba alsam mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadr

Eski bir yazicim var sanirim artik kullanamayacagim yeni bir sey mi alsam derken Bimeks'te bir kampanya gordum Hp C4280 modeli 119 ytl 12 aya kadar taksit imkani var ve siyah kartus hediye .Burada da baya olumsuz elestiriler var .Ben yaziciyi oyle cok fazla kullanmiyorum idare eder gibi de geliyor.Hala kullanan memnun olan olmayan arkadaslar ne yapsam aceba alsam mi?

Sürücüsünü doğru kurarsan problem çıkmayabilir
  • Selam Ustalar bende bir c4280 üyesi oldum cihazı aldığımdan beri her açılışta(elektriklerin gidipgelmesi de dahil) deneme sayfası yazıyor bundan nasıl kurtulabalirim. Şimdiden her kese teşekkürler.
  • Selam
    Arkadaşlar bende 4280 almak istiyorum
    hiç foto çıktısı alan oldu mu nasıl gözüküyor.tam dolu kartuşla ne kadar foto basarız 10*15
    Birde kartuşlarını doldurup foto çıktısı alınabiliyormu?
    teşekkürler
  • arkadaşlar. bende de bu icattan var. 10-15 gün kadar yazıcıdan çıktı almadım kartuşlar zarar görmüş veya yok uyarısı vermeye başladı. bende kartuşları çıkarttım ve sıcak suyla ağızlarını açtım. taktığımda yine aynı hatayı vermeye devam etti. çözüm için önerisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uffya

arkadaşlar. bende de bu icattan var. 10-15 gün kadar yazıcıdan çıktı almadım kartuşlar zarar görmüş veya yok uyarısı vermeye başladı. bende kartuşları çıkarttım ve sıcak suyla ağızlarını açtım. taktığımda yine aynı hatayı vermeye devam etti. çözüm için önerisi olan var mı acaba?

Ara kablon usb 2.0 mı ? değilse hemen bir manhattan usb 2.0 kablo al, kartuşların ayrı bir problemi olabilir ama hp de usb 2.0 kablo farzdır
  • Arkadaşlar ben bunun 4380 modelini alacağım. Ne farkı avr 42 80 den. Wifi özelliği varmış herhalde.Nasıl kullanılıyor bilgi verebilecek arkadaşlar var mı.. En azından wifi üzerinden gönderirdik çıktıları usb kablo yok 1.1 di 2.0 dı uğraşmayız.....
  • 4280 lerin kartuşlarını iğneyle delip mi dolduruyoruz yoksa dolum kartuşu varmı?
    Dolum yapılan yazıcı arızalınırsa üstüne orjinal kartuş ile teknik servise yollasak çakarlarmı? garantiden çıkarmı ?
  • Ben bu yazıcıyı almayı düşünüyorum. (Kartuşunun doldurulabilir olması tericihimi etkiledi).
    Tarayıcı sorunu yaşayan arkadaşlara şu çözümü denemelerini önereceğim.
    Genellikle webcam sürücüleri ile bir dosya geliyor ve bu dosya hafızada kaldığı zaman Tv kartı ile problemlere yolaçıyor. (vm 303 sti gibi bir adı vardı.)
    Bu dosyanın windows dizininde olanını silince sorun ortadan kalkıyor. Belki webcam kullanan arkadaşlarda da benzeri bir dosya tarama sorununa yolaçıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 12 Eylül 2008; 14:16:38 >
  • size birşey soracamm !!!!

HP C4280 Mİ ALAYIM YOKSA F4180 Mİ ALAYIM HANGİ HP İİDİR SORUN ÇIKARMAYAN KARTUS DOLUMU OLABİLEN VE KARTUS SORUNU OLMAAYAN HANGİSİDİR SİZCE?_
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.