Şimdi Ara

hp c4280 usb tanıma sorunu !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende hp c 4280 marka yazıcı var. 10 gun önce pcme format attım. yazıcının programını yüklemek istedim ancak usb yı takınca kod 10 hatası cıkıyor ve bılgıssayarım yazıcıyı tanımıyor bütün slotlara taktımsada bır türlü yapamadım bana bi yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler..

• Bu hata yanlış Driver yüklemeden kaynaklanır. Yazıcının driveri yüklenememiş olabilir. Hp yazıcılarda genellikle önce CD'dan kurulum yapıp, USB Printeri şimdi takın dediği yerdede takmak gerekiyor. Diğer türlü yazıcı takılıyken kurulum yapınca bu hata oluşabiliyor. Tekrar yeniden kurulum yapmayı deneyi, fakat önce eski kurulumu kaldırın.
    http://support.microsoft.com/kb/329184/tr Microsoft Yardım ve Destek Makalesini okuyun..
  • arkadaşım yazıcının yanında verilen cdyle kuruyorum 3 tane kablo denedim hepsi de çalıştırmadı . acaba aygıt yöneticisinde biryerdemi problem var .anlamadım gitti kafayı yicem
  • benım gıbı basına gelen ve çözen varsa lütfen söylesin kafayı tırlatıcam :D
  • Bilgisayarınızı henüz formatladığınıza göre, kullandığınız işletim sistemi ve servis paketi seviyesi (SP1, SP2, v.b.) nedir?..

İşletim sisteminizin en az "Windows XP SP2" olması halinde, anakartınızın yongaseti (chipset) kontrolcüsüne (iNTEL, nVIDIA, VIA, v.b.) ilişkin en güncel donanım sürücülerini yüklediniz mi?.
  • Bende de c4280 var kurulumu biraz gıcıktır onun. :) 20dk sürüyor yazıcıyı kurmak.
    adnan_yılmaz kardeşim , yazıcıyla birlikte kurulum aşamalarını gösteren bi belge geliyor ona bakmadın mı ? Kurulumu yaparken hemen usbyi takma , kurulum esnasında sana usbyi baglayın dediği zaman baglarsan sorun olmaz.Yani kullandıgın usb kablolarında falan sorun yoktur kurarken dediğime dikkat edersen sorun olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 23 Nisan 2008; 12:56:14 >
  • sp2 yukledım butun ayarlamaları yaptım hatta biraz önce kuzenlerime gittim orada denedim acaba yazıcıda bı problem var mı dıye orada tanıdı ve yükledim . yani sorun bilgisayrımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP 7500A KARTUŞ SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Hp laptop bluetooth sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dark_lord arkaşım usb tanımıyor kod 10 hatası gelıyor aygıt başlatılmaz diye bi yargı cıkıyor pcmde yüklesem bıle yazsıcıyı aç dediği yerde tanımıyor ölece bekliyor
  • beyler sorun çözldü teşekkür ederim sorun biostaymış biostan ayarlaalar değiştirilmiş ben yokken local defult yapınca oldu yardım edenlere teşekkürler benım gıbı sorunu olan arkadasşara yardım edebilirim e mailim adnan_yilmaz_15@hotmail.com
  • Selamlar,konu biraz eski ama bende de aynı cihazdan var normalde bir sıkıntısı yoktu ancak kart okuyucusunda sıkıntı var diye kaldırıp tekrar yükliyim dedim ama aynı adnan_yilmaz arkadaşa olduğu gibi "usb girişlerinde sıkıntı var" gibi bir uyarı verdi. anakartta sorun vardır diye başka pc'de denedim ama aynı arızayı verdi format atayım dedim yazıcıya onu da bulamadım soft format atabildim sadece o da bir işe yaramadı. Bıos uma da kimse ellemedi aynı şekil duruyor nasıl çözdün acaba sorabilir miyim adnan_yilmaz kardeş
  • Birisi yardımcı olursa çok sevinirim, yeni konu açmayalım gereksiz yere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.