Şimdi Ara

HP cb005nt modeli bir garip touchpad sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim kullandığım tabii ilk laptop değil ama sahip olduğum ilk laptop bu cihaz.Neyse bugün gittim aldım akşam geldim kurdum windowsu falan ama birşey canımı sıktı.Nasıl anlatıcağımdan emin değilim ama

Şöyle ki touchpadin sol ve sağ altında olan tıklanma payı olan kısımdan ziyade benim touchpad orta kısımlarında da tıklanıyor.Ama bu bölümde yapılan tıklanmaların hiçbiri komut olmuyor ve boşa gidiyor.Canımı sıkan da bundan ziyade atıyorum touchpadin ortasında daire çizecegim veya sağ yukardan sol aşşağıya doğru gidecegim o zaman bi gıcırtı sesi oluyor ve rahatsız etti beni ilk günden.Yani kısa lafın özü sanki touchpadin ortası tam oturmamış gibi tıklanıyor ama komut olmuyor öyle boşa gidiyor.

Bu bir sorun mu ya da bu model böyle mi cidden bilemiyorum.Bunu servise anlatsam da sanmıyorum ciddiye alıcaklarını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Buna benzer bir sorunum oldu benimde. Hp ışte. Tuhaf tuhaf işleri olan bir firma. Keşke bir önceki kasadan alsaydiniz. Soğutma olarak daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cb model kasaların sıcaklık değerleri nasıl teknosadaki 3.999 luk 7700hq/16/4gb1050 modelini almayı düşünüyorumda tasarımda bi sıkıntı var gibi gördüm. ısının çıkacağı yer yok gibi kasada acaba memnunmusun sıcaklık değerlerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bookless -- 22 Ağustos 2017; 17:3:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Buna benzer bir sorunum oldu benimde. Hp ışte. Tuhaf tuhaf işleri olan bir firma. Keşke bir önceki kasadan alsaydiniz. Soğutma olarak daha iyiydi.

Servise verdim bakalım ya.Sanmıyorum sorun bulamadık diyip geri gönderirler heralde.Para iadesi istedim satıcıdan yok köpüğünü attın yok poşeti yok vs alamayız dediler

• Bc serisi alın.

• Servise gönderdik hadi bakalım

• Servise göndermeyen birkaç fotoğraf, kısa bir izlenim paylaşsaydın süper olurdu. Sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Servise göndermeyen birkaç fotoğraf, kısa bir izlenim paylaşsaydın süper olurdu. Sağlık olsun.

Servisten geldi hocam 3 gün önce.Valla gariptir servisten gelince hiçbir sorun bulamamalarına rağmen ve müdahale olmamasına rağmen sorun azalmış durumda.Sanırım biraz ben de abarttım durumu :)

Valla eğer dilerseniz çok detaylı olmasada zira tek oyun yüklü şu an kendimce anlatırım ilk izlenimlerimi
  • Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Notebook un kasası ve audio performansı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Servise göndermeyen birkaç fotoğraf, kısa bir izlenim paylaşsaydın süper olurdu. Sağlık olsun.

Servisten geldi hocam 3 gün önce.Valla gariptir servisten gelince hiçbir sorun bulamamalarına rağmen ve müdahale olmamasına rağmen sorun azalmış durumda.Sanırım biraz ben de abarttım durumu :)

Valla eğer dilerseniz çok detaylı olmasada zira tek oyun yüklü şu an kendimce anlatırım ilk izlenimlerimi

Oyun önemli değil, kasanın bir iki fotoğrafı yeter. Şu arkası havalandırmayı kapatıyor gibi, nereden nefes alıyor bu alet belli değil? :) Klavye ışıklandırması nasıl ? Ekran parlaklığı nasıl ? Bir de arkaaş da sormuş, ses performansı tatmin edici mi ? SSD kolay takılabiliyor mu bu modele ?

• https://www.youtube.com/watch?v=0TbeFa5LmvY

laptop'un kasa sökümü ve anakartın görünümü üstteki video da bulunmaktadır.
  • Beyler burda internet çok kötü eve dönünce yarın antabildigim kadar anlatıcam sizlere

• evet beyler sanırım bu model hakkında siz de benim gibi internette pek yorum bulamadınız ben biraz yardımcı olayım

laptopu hepsiburada.com da gördüm satıcı integra bilgisayar ile iletişime geçip komisyon fiyatını düştüler ve gidip elden aldım laptopu 10-11 gün önce.Aldığım günün akşamı konuya da yazdığım gibi touchpad sorunlu gibi düşündüm servise gönderdik sorun bulunamadı fakat gariptir servisten sonra sorun azalmış gibi geldi bana ya da tamamen psikolijiktir zaten başından beri büyük bi sorun değildi.

Öncelikle havalandırma ile başlamak istiyorum çoğu kişi havalandırma boşluklarını internette fotoğraflardan göremiyor havalandırma tam ekranın altında hp logosunun altında yatıyor fotoğrafta görebilirsiniz.tasarımı çok hoş bence bu modelin yeşil çizgiler kullanılmış ve ışıklandırma da yeşil olunca karanlıkta hoş oluyor.Hoparlörü soranlar olmuş ben gayet beğendim tizleri güzel veriyor,max ses düzeyi tatmin edici fakat basslar almadan önce de tahmin attığım gibi vasat.

optik sürücü olmaması en büyük eksik bence.Harici optik sürücü almak lazım ekstra.Kasa kalitesi 10 üzeri 6.5 diyebilirim hafiten parmak izi bırakıyor.Ekran arkası matımsı yüzey gibi orası da hoş olmuş.Bataryakası kasaya gömülü vaziyette,2.2 kg.gayet hafif ve taşınabilir cihazın artıları arasına kesinlikle yazılır.Tabii cihaz yeni uzun süre kullanmak lazım bunu net olarak söylemek için şimdilik batarya çok güzel gidiyor ve hızlı şarj oluyor.

performans olarak maalesef çok bir şey yazamıyacam daha oyun kuramadım pek bf3 var şu an bir tek high ayarlarda yağ gibi akıyordu 10-15 dk oynadım kapadım dolayısıyla ısınma için de bir şeyler yazmam zor.

almayı düşünenlere tavsiye ederim

• HP cb005nt modeli bir garip touchpad sorunu

HP cb005nt modeli bir garip touchpad sorunu

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. Bugün Teknosa'da aynı kasayı gördüm. Fiyat 6000 civarıydı, özellikler 1-2 tık daha iyiydi. Kasa benim hoşuma gitti. Söylediğin gibi ekran fanı pek kapatmıyor. Sen Integra'dan kaça almıştın ? Dün 3389'du, bugün 3499 olmuş fiyatı. Gittigidiyor'da satan bir satıcı var, 3399 liraya çanta hediyesiyle veriyor.
  • quote:

Sağolasın hocam. Bugün Teknosa'da aynı kasayı gördüm. Fiyat 6000 civarıydı, özellikler 1-2 tık daha iyiydi. Kasa benim hoşuma gitti. Söylediğin gibi ekran fanı pek kapatmıyor. Sen Integra'dan kaça almıştın ? Dün 3389'du, bugün 3499 olmuş fiyatı. Gittigidiyor'da satan bir satıcı var, 3399 liraya çanta hediyesiyle veriyor.

Hocam 3385 tl ye aldım ben.Garip valla fiyat neden böyle olmuş ki

Başka sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.Dediğiniz gibi kasa güzel ben bu modeli kasa,klavye ve tasarım yüzünden tercih etmiştim bu donanımda çok ürün vardı halbuki

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam ab serisi hakkında ne dusunuyorsunuz ?

Ab201nt modeline sıcak bakiyorum. Bi bilginiz var mi?

• Harika makine. Keşke param olsa da ab alsam

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Biz de de yok da olur belki

Oluncaya kadar da stok kalır inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.