Şimdi Ara

hp çok mu kötü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fefecan

ilk önce gren arkadaşa teşekür ederim. gerçekten güzel bir çalışma yapmış.
    ama bana da doğrusu laptop la problemi olanlar forumda yazıyor gibi. yani dikkat ettim forumda hep bilgisyarı ile sorunu olanlar var. yani bence bu arızalı olan bilgisayarların oranını keşfedebilmek lazım. çünkü bir üründen binlerce satılıyor. yani bilgisayarrından memnun olanlarda yazarlarsa bizim oranlama şansımız olur. yani sadece sorun yaşanlar yazarsa leptop alamayız ki biz. (makinelerinden şikayet yaşamayanlarda fikirlerini belirtsinler benim sorunum yok değip topicleri okuyup geçmesinler)

sağol dostum
    forumda elbette problemler yazılacaktır doğal olarak
    önecelikle o topiğe her sorunu almadım yani istisnai durumları 1-2 kişde rastlanmış şeyleri hiç almadım sıklıkla rastlananları aldım o yüzden var olup karşılaşma ihtimali yüksek durumlar var.
    %olarak vermem gerekirse hp pavillionda - asus f3jc te oran yüksek %30-35 civarında,monsterde yüksek oranlarda görünüyor %40 civarı aldığım izlenim
    ama acer ve dellde oran çok düşük %5-10 civarı[yalnız delde dvd-rw sorunuyla karşılaşma oranı %30 civarı] toshibada ise sesli çalışma ve yüksek ısı oranı yüksek görünüyor forumda yinede kendi kararını kendin vereceksin
    aldığım izlenimler böyle forumda 2 ay civarı incelediğim kadarıyla
    ama o sorunlar bazıları için mesela problem olmayadabilir ne bileyim mesela tiyy sesinden veya ısıdan rahatsız olmayanda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 19 Mart 2007; 13:09:00 >

• hp teknik servisiyle fotoğraf makinesi yüzünden bir münasebetim olmuştu fotoğraf makinem bozuldu servise gönderdim
    sonuç: garantisi olan bir makineyi çöpe attım
    artık ne demek istediğimi anlayın
  • Herkesd HP servisinin kötü olduğundan bahsetmiş. Peki ben bilgisayarımı şu servise götürdüm 2günde tamir edip geri verdiler diyen var mı arkadaşlar? HP'nin servisinin çok kötü olduğunu ben de duydum (hatta bu yüzden bios pili biten makinamı açıp garanti dışı kalma pahasına pilini kendim değiştirdim sırf servisle uğraşmayayım diye). Ancak benim çalışma arkadaşlarımdan üçü Acer, MSI ve Casper ile aynı problemleri yaşadılar. Sonuçlar, Acer süre dolduğu gün arandıktan 1 hafta sonra falan verdiler aleti. Casper'a dava açtı, para iadesi aldı. MSI, süre dolduğu gün tamir ettik deyip gönderdiler, ama hiçbirşey yapmamışlar, tabii bir 30 gün daha... Ürünü değiştirip Dell aldı. Yani uzun lafın kısası ben servisle problem yaşayan çok duydum, ama problem yaşamayan duymadım şimdiye kadar.
  • Hep derim elektronik işi birazda şans işi ama 1300 küsür ytl niz varken diyer markalar duruken gidip datron almak şansızlık olur diye düşünüyorum..
  • Tamamen katlıyorum. Hatta MSI'nı değiştiren arkadaştan 1-2 ay önce başka bir arkadaş da MSI almıştı (aynı model). Onunkinde bir problem çıkmadı. Meraktan yakın seri numaralarını soruladık ki ne görelim; arka arkaya 10 seri numarasının hepsi serviste. Bu arada bir de Datron kullanan arkadaş var, o hiç bir problem yaşamadı 1-2 senedir kullanıyor. Şans, tamamen şans.
  • ARKADAŞLAR TEŞEKÜR EDERİM BENCEDE BU İŞ ŞANS İŞİ SANIRSAM.YİNEDE FİKİRLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM. BU ARADA green arkadaşımıza yeniden teşekür ediyorum gerçekten iyi bir çalışma yapmış.ben herhalde kararımı verdim hp pavilion dv6196 EA alacam.bu arada makinem geldikten sonrada sizle paylaşımlarımı yaparım.baklım ne kadar şanslıyım.
  • hemde çok kötü
  • pavilion serisi sorunlu olmasına rağmen şekil duruyor..bu kadar sorunlu olmasa kameralı bir hp-pavilion ortalığı yakardı bence...
  • selam arkadaslar toshiba ve hp nin teknik servisinden cok fazla sayıda sikayet okudum bunun sonucunda sizden tek ricam va bana bir akıl verin. YOKMU HİÇ KİMSE BİLGİSAYARIMDAN MEMNUNUM ONERİRİM DİYEN.

biz iki arkadas bir hocanın tanıdıgı vasıtasıyla bakanlıgın kampanyasından yararlanmak isityorduk ama forumlardaki yazıkardan sonra kafamız iyice karıstı ve ben borc harc icinde bu bilgisayarı alacam oncelikle ben bunu belirtmek isterim ve esas onemli soruyu soruyorum.

LUTFEN sadece bilen arkadaslar cevaplasın bana hangi laptop u onerirsiniz??? (ben arkadastan 10 gun istedim ve bu sure dolmak uzere oda beni bekliyor eger ben vazgecersem o baska model alacak ve ben finansmansız kalacam)
    tesekkur ederim
    her oneriye acıgım....

Birde asagıdaki bilgisayarı kullanan arkadaslardan bir ricam var memnunlarmı acaba fiyatı 2500 ytl ye geliyor. yorumlarınızı bekliyorum

Hp Pavilion Media Center dv6196ea
    bakanlıgın kampanyası yuzunden kafayı yemek uzere olanlarda biriyim acaba bu bilgisayarı bana onerirmisiniz. tesekkur ederim saolun bilgili ve ilgili arkadaslara...

HP Pavilion DV6196EA (RP981EA)
    İşlemci, işletim sistemi ve bellek
    İşlemci türü
    Intel® Centrino® Duo Mobil teknolojisi
    • Intel® Core™ 2 Duo işlemci T7200
    • 2,0 GHz , Düzey 2 önbellek 4 MB, 667 MHz Veriyolu hızı
    • Intel® PRO/Wireless 3945 802,11a/b/g Tümleşik Kablosuz LAN

Yüklü işletim sistemi Update Rollup 2 içeren orijinal windows XP Media Center Edition 2005

Yükseltilebilirlik Windows Vista Destekli Bilgisayar*
    Windows Vista Premium Hazır

Standart bellek 2048 MB

Bellek türü DDR2 667 MHz

Maksimum bellek En çok 2 GB DDR belleği destekler

Bellek düzeni (2 x 1024 MB)

Dahili sürücüler
    Dahili sabit disk sürücüsü 120 GB

Sabit disk denetleyicisi SATA Sabit Disk Sürücüsü

Sabit disk sürücüsü hızı 5400 rpm

Optik sürücü türü Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)

Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Modem Yüksek hızlı 56K modem

Ağ arabirimi Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi

Kablosuz teknolojileri Intel® PRO/Wireless 3945 802,11a/b/g Tümleşik Kablosuz LAN

Kablosuz yeteneği Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi

Harici G/Ç bağlantı noktaları
    1 VGA bağlantı noktası; 3 USB 2.0 bağlantı noktası; 1 IEEE-1394; 1 RJ 11 modem konektörü; 1 RJ 45 Ethernet konektörü; S-video TV çıkışı; Uzaktan kumandalı kızılötesi bağlantı noktası (Uzaktan Kumanda isteğe bağlıdır); Biri SPDIF Dijital Ses'li olmak üzere 2 Kulaklık çıkışı, 1 Mikrofon girişi bağlantı noktası; Kablo takma konektörü

Video yakalama arabirimi IEEE 1394 Firewire® Arabirimi

Genişletme yuvaları 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)

Ekran boyutu 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen

Ekran çözünürlüğü
    1280 x 800

Video adaptörü
    NVIDIA® GeForce™ Go 7400

Video RAM
    256 MB TurboCache™ video Belleği ile (128 MB özel video belleği)

Kontrol paneli
    HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri

Web kamerası
    Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam

Uzaktan kumanda
    HP Mobile Uzaktan Kumanda

Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik

Hoparlörler ve mikrofon
    Altec Lansing® hoparlörler

Klavye
    101 tuşlu, uyumlu klavye

İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama ve ses kapatma düğmeleri, 2 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey

Güç kaynağı türü
    90 W AC Güç Adaptörü

Yazılım
    Yazılım - Verimlilik ve finans
    microsoft® Works 8.0

Önceden kurulu yazılımlar
    Microsoft® Internet Explorer 6.0; Microsoft® Outlook® Express; Adobe® Reader 7.0

Optik sürücü yazılımı
    Sonic™ Digital MediaPlus: Sonic™ RecordNow, Sonic™ MyDVD, Sonic™ Easy Archive, Sonic™ Express Labeler; Microsoft® Windows® Media Player, Microsoft® MovieMaker; HP Photosmart Premier; DVD Play (powered by Cyberlink); Windows için QuickPlay Direct ve QuickPlay

Ürünle gelen yazılım
    HP Pavilion kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2006 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği

Boyutlar / ağırlık / garanti
    Ağırlık
    2,99 kg (6,6 lbs)

Paket ağırlığı
    4,45 kg

Boyutlar (G x D x Y)
    35,70 cm (U) x 25,70 cm (G) x 2,54 cm (min Y) / 3,96 cm (maks Y)

Paket boyutları (G x D x Y)
    415 x 164 x 350 mm

Garanti bildirimi
    2 yıllık, yalnızca serviste, parçalar ve işçilik

Sınırlı garanti kapsamı ve istisnaları
    Garanti süresi 1 yıl uzatılabilir (HP Care Pack U4817E). Daha fazla bilgi için lütfen HP satıcınızla görüşün.

• arkadaşım makinenin özellikleri çok güzel dediğim gibi bende bu makinede takıldım. yani normal fiyatı 2900 ile 3000 arasında değişiyor kredi kartına 12 taksitle 3200-3300 civarı oluyor ama benim bir arkadaşım hp bayisi ve bana 12 ay taksitle 2650 ye bırakacak. ama sen nereden buldun bilmiyorum ama çok daha cazip. hp konusunda ise sana şunu söyleyebilirim.ben 15 gündür hp hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. forumda çok iç açıcı yorumlar duymadım. ama olumlularda var yani memnun olanlarda var. hp kullanan direk 4 arkadaşım la görüştüm pavilion serisinden makinelere sahipler şu anda hiç birinin sorunu yok.yani gayet iyiymiş. bide arkadaşım. bu forum da inceleme olayına girersen hangi makine olursa olsun işin içinde çıkamıyorsun. bence gözünü karart ve al.sonrada artık senin şansın. çünkü bu birazda şans işi yani dell de sorun çıkıyor toshiba da da sorun çıkıyor. bence fiyatı iyi bulmuşun kaçırma derim. şahsen ben keredi kartıkm gelir gelmez hemen alacam. yalnız sana sunu tavsiye edeyim. ben arkadaşıma orada makineyi aç bir gün kullan eğer sorun yoksa gönder dedim. eğer sorun varsa bana hiç gönderme hemen değiştir oradan dedim. sende alacağın yerde makineyi almadan bir yarım saat kadar aç kullan test et orada ekranına falan bak
    ölüpixel varmı bak ondan sonra al.biraz uzun oldu ama. eğer alırsan sana iyi şanslar diliyorum.

• Be Pavillion'ların olayını çözdüm: alet çok şık olduğu için göz değiyorlar, başka bişey değil :)) Kimseye göstermeden kullanırsanız sorun olmaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadia®

Be Pavillion'ların olayını çözdüm: alet çok şık olduğu için göz değiyorlar, başka bişey değil :)) Kimseye göstermeden kullanırsanız sorun olmaz :)

süpersin hocam manyak bir açıklama olmuş
  • sagol arkadsım valla yardımcı oldu bunu benim bir arkadasım HP bayiligi almıs ondan alacam da hatta makine burada degil urfa da onun icin fiyat bu kadar ucuz oluyor cocuktan iki tane alacam biraz daha indirim yap dedim 38 ytl karım var onuda bırakayımmı dedi.

quote:

arkadaşım makinenin özellikleri çok güzel dediğim gibi bende bu makinede takıldım. yani normal fiyatı 2900 ile 3000 arasında değişiyor kredi kartına 12 taksitle 3200-3300 civarı oluyor ama benim bir arkadaşım hp bayisi ve bana 12 ay taksitle 2650 ye bırakacak. ama sen nereden buldun bilmiyorum ama çok daha cazip. hp konusunda ise sana şunu söyleyebilirim.ben 15 gündür hp hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. forumda çok iç açıcı yorumlar duymadım. ama olumlularda var yani memnun olanlarda var. hp kullanan direk 4 arkadaşım la görüştüm pavilion serisinden makinelere sahipler şu anda hiç birinin sorunu yok.yani gayet iyiymiş. bide arkadaşım. bu forum da inceleme olayına girersen hangi makine olursa olsun işin içinde çıkamıyorsun. bence gözünü karart ve al.sonrada artık senin şansın. çünkü bu birazda şans işi yani dell de sorun çıkıyor toshiba da da sorun çıkıyor. bence fiyatı iyi bulmuşun kaçırma derim. şahsen ben keredi kartıkm gelir gelmez hemen alacam. yalnız sana sunu tavsiye edeyim. ben arkadaşıma orada makineyi aç bir gün kullan eğer sorun yoksa gönder dedim. eğer sorun varsa bana hiç gönderme hemen değiştir oradan dedim. sende alacağın yerde makineyi almadan bir yarım saat kadar aç kullan test et orada ekranına falan bak
    ölüpixel varmı bak ondan sonra al.biraz uzun oldu ama. eğer alırsan sana iyi şanslar diliyorum.

• evet arkadaşım. biz diğer hp taliplilerine göre daha şanslıyız herhalde.sen al bende alayım yine bu forumda buluşalım. baklaım makineler nasıl çıkacak. ama ben bir 10 gün kadar daha beklemem gerekecek herhalde kredi kartım gelmedi daha.ama alınca muhakak burada paylaşalım bilgisayarın durumlarını.
  • sayın arkadaslar birsey soracam acaba bir aya kadar laptop fiyatlarında bir azalma olurmu ne dersiniz bir arkadas ole dedi kafam karıstı ayrıca benim finansman kaynagı da vazgececek gibi bunu duyduda siz ne dusunursunuz. eger boyle olursa benim 2500 ytl ya alcam hp pavilion gidecek o bilgisayarın ozellikleride uste mevcut bakarak bir bilgi verirseniz sevinirim...
    tssk

quote:

evet arkadaşım. biz diğer hp taliplilerine göre daha şanslıyız herhalde.sen al bende alayım yine bu forumda buluşalım. baklaım makineler nasıl çıkacak. ama ben bir 10 gün kadar daha beklemem gerekecek herhalde kredi kartım gelmedi daha.ama alınca muhakak burada paylaşalım bilgisayarın durumlarını.
  • japon markaları hariç notebook alınmaz. sony ve toshiba....hatta bulabilirseniz panasonic
  • quote:

arkadaşlar ben 1 haftaya kadar bir dizüstü almayı düşünüyorum. ilkönce monster alacaktım sonra monster alan bir arkadaşım monster bigisayarının ısınıma yapmaya başladığını söyledi çok ısınıyormuş. daha sonra toshiba 100-912 modelini almayı düşündüm sonra bir arkadaşım istanmbulda hp bayi olmuş sana çok uygun fiyata hp getiririm dedi bende hp den pavilion dv6196EA modelini beğendim bana piyasa fiyatından (yaklaşık 3000 ytl) 250 dolar aşağı ayarlarım birde kredi kartıma vade varksız 12 ay taksit yapacağımı söyledi. ama ben forumlarda hp lerin garantilerinin kötü olduğunu okudum bir çok insan garanti konusunda hp nin problem çıkardığı giden makinelerin 1 aydan önce gelmediğinden galan bahsettiler.sizce ne yapmalıyım hp nin bu fiyat fırsatı çok iyi benim için. HP hakkında neden bu kadar olumsuz haberler var olumlularda var ama olumsuz haberler daha çok.hp nin dv6196 EA yı değerlendirebilimisiniz bana

Kasımın sonunda HP Pavilion 6187EU almıştım. 1 buçuk ay kullanabildim.Üretimden kaynaklanan bir ses kartı sorunu yüzünden garanti kapsamında tamire verdim.

Sadede geliyorum

15 iş günü içerisinde vermeleri zorunlu olan yedek ürünü talep etmeme rağmen tam 28 İŞ GÜNÜ /yaklaşık 1 buçuk ay) da verdiler.

Sorunum çözülemedi,çözülemeyeceğini bana 2 buçuk ay sonra neyseki bildirdiler.

El kadar ses kartını koskoca sandığım HP yurt dışından getirtemedi.

Sonuç olarak para iadesi istedim.Parayı bana tam 3 hafta sonunda verebildiler.

HP çok şık ve estetik,aynı zamanda sağlam ürünler üretir ama içi boş ürünler üretir.Bu kadar fazla arızadan şikayetçi olunan bir başka marka varmıdır bilmiyorum.İşin kötü tarafı,Allah kimseyi düşürmesin,o servis elemanlarının eline bir düştünüzmü vay halinize.Her telefon açışta suratınıza sırıta sırıta telefonu tez elden kapatmanın yolunu arıyorlar.
    Sizin işleminizle ilgilenen belli biri varsa sizin karşınıza çıkmamak için,ya molada ya öğle yemeğinde (saat 15:00 te),ya dışarda,ya başka müşteriyle olur yada toplantıda.Asla abartmıyorum,birgün özellikle denedim,tam 13 sefer aradım!13 sefer sonunda ilgiliyi neyseki yakalayabildim.(Yada kadın artık kaçmaktan sıkıldı bilemiyorum).

Son olarak;
    Ben HP ile yaşadım bu sıkıntıyı,büyük deneyim oldu,size tek nasihatim,eğer bilgisayarınızda çokta önemli olmayan,en azından idare edebileceğiniz boyutta ufak bir sorun varsa,hemen servis aklınıza gelmesin.İnanın servisten geri gelmesi EN AZ 1 buçuk ay!

Üstüne üslük servise giden laptopları elma kasası taşır gibi nasıl taşıdıklarını ben gördüm.Daha yeni aldığınız yada gözünüz gibi baktığınız,çizilmesin diye üzerine titrediğiniz bilgisayarınızı ,gelen arızalı laptopları kenarda biriktirip 6-7 tanesini üst üste koyup taşıyan öküz karakterli yetkili servis elemanlarının eline teslim etmenizi;çok önemli bir sebebiniz olmadığı sürece tavsiye etmem.

• zaten servislerin size 1 bucuk ay sonra ürünü göndermelerinin sebebi budur siz işkence çektikce daha az servise yollayamak isteyeceksiniz o yüzden ama siz yılmayın devamlı yollayın ve 1ayı getiği anda hakem heyetine başvurun ki burunları sürtünsün.

pda nın artık son günleriydi asusa ürünü değiştirmeden yollarsanız ben bunde sorun olduğunu kanıtlar mahkemeyede başvurur gerekirse istanbulada gelirim dedim sonunda ürün değişimini kabul etti yani ısrarcı olacaksınız.

türkiyede teknik servis hiçbirinde iyi değil iyi olanı varsada ben bilmiyorum , amerikada yaşamak varmış ne diyeyim orada evinize gelip yapıyorlar siz yollamıyorsunuz.

bu ülkede hala tüketici hakları yeterli değil

hp ses kartını değiştirmek değil anakartı değiştirmek zorundaki böyle şeyler için hep yurtdışından parça beklenilmemeli madem 75milyonluk ülkeye notebook satıyorsun burayada adam gibi teknik destek kur , anakart için şu için bu için yurtdışından parça mı beklenir birebir değişim yap sen bozuk notebookuda amerikaya yollayıver

hp de görüntü öncelikli olarak çok güzel zaten dışarda teknosa gibi çok firma dikkatinizi çekiyorsa kapıdan girişte ilk olarak en güzel tasarmlı ürünleri koyup çirkin olanları az görülen yerlere koyarlar ama hp nin hakkaten fiyatına göre içi boş , bana çok şeyi o kadar kaliteli gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 22 Mart 2007; 1:53:14 >

• Arkadaşlar gerçekten içim kararıyor bu haberleri okudukça.
    Tamam HP almayalım ama aynı özelliklerde SONY-TOSHIBA al sorun çıkarmıyor demek de olmuyor ki aşırı pahalı cihazlar.

HP Pavillion DV6196 almayı düşünen birisi için aynı özelliklerde, aynı fiyatta bir başka marka önerebilir misiniz?
    İşin garibi ACER için kötü yorum göremiyorum. Herkes memnun mu ACER'lardan???
  • quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

quote:

arkadaşlar ben 1 haftaya kadar bir dizüstü almayı düşünüyorum. ilkönce monster alacaktım sonra monster alan bir arkadaşım monster bigisayarının ısınıma yapmaya başladığını söyledi çok ısınıyormuş. daha sonra toshiba 100-912 modelini almayı düşündüm sonra bir arkadaşım istanmbulda hp bayi olmuş sana çok uygun fiyata hp getiririm dedi bende hp den pavilion dv6196EA modelini beğendim bana piyasa fiyatından (yaklaşık 3000 ytl) 250 dolar aşağı ayarlarım birde kredi kartıma vade varksız 12 ay taksit yapacağımı söyledi. ama ben forumlarda hp lerin garantilerinin kötü olduğunu okudum bir çok insan garanti konusunda hp nin problem çıkardığı giden makinelerin 1 aydan önce gelmediğinden galan bahsettiler.sizce ne yapmalıyım hp nin bu fiyat fırsatı çok iyi benim için. HP hakkında neden bu kadar olumsuz haberler var olumlularda var ama olumsuz haberler daha çok.hp nin dv6196 EA yı değerlendirebilimisiniz bana

Kasımın sonunda HP Pavilion 6187EU almıştım. 1 buçuk ay kullanabildim.Üretimden kaynaklanan bir ses kartı sorunu yüzünden garanti kapsamında tamire verdim.

Sadede geliyorum

15 iş günü içerisinde vermeleri zorunlu olan yedek ürünü talep etmeme rağmen tam 28 İŞ GÜNÜ /yaklaşık 1 buçuk ay) da verdiler.

Sorunum çözülemedi,çözülemeyeceğini bana 2 buçuk ay sonra neyseki bildirdiler.

El kadar ses kartını koskoca sandığım HP yurt dışından getirtemedi.

Sonuç olarak para iadesi istedim.Parayı bana tam 3 hafta sonunda verebildiler.

HP çok şık ve estetik,aynı zamanda sağlam ürünler üretir ama içi boş ürünler üretir.Bu kadar fazla arızadan şikayetçi olunan bir başka marka varmıdır bilmiyorum.İşin kötü tarafı,Allah kimseyi düşürmesin,o servis elemanlarının eline bir düştünüzmü vay halinize.Her telefon açışta suratınıza sırıta sırıta telefonu tez elden kapatmanın yolunu arıyorlar.
    Sizin işleminizle ilgilenen belli biri varsa sizin karşınıza çıkmamak için,ya molada ya öğle yemeğinde (saat 15:00 te),ya dışarda,ya başka müşteriyle olur yada toplantıda.Asla abartmıyorum,birgün özellikle denedim,tam 13 sefer aradım!13 sefer sonunda ilgiliyi neyseki yakalayabildim.(Yada kadın artık kaçmaktan sıkıldı bilemiyorum).

Son olarak;
    Ben HP ile yaşadım bu sıkıntıyı,büyük deneyim oldu,size tek nasihatim,eğer bilgisayarınızda çokta önemli olmayan,en azından idare edebileceğiniz boyutta ufak bir sorun varsa,hemen servis aklınıza gelmesin.İnanın servisten geri gelmesi EN AZ 1 buçuk ay!

Üstüne üslük servise giden laptopları elma kasası taşır gibi nasıl taşıdıklarını ben gördüm.Daha yeni aldığınız yada gözünüz gibi baktığınız,çizilmesin diye üzerine titrediğiniz bilgisayarınızı ,gelen arızalı laptopları kenarda biriktirip 6-7 tanesini üst üste koyup taşıyan öküz karakterli yetkili servis elemanlarının eline teslim etmenizi;çok önemli bir sebebiniz olmadığı sürece tavsiye etmem.

sorunu çözemediği için yasal süreç vs dolmadan gönderdiki sen bi daha gönder bi 30 gün daha alabilsinler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.