Şimdi Ara

HP Color Laserjet 2605 Yazıcı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar driveri yüklerken böyle bi hata veriyor ve çıktı alamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

Cannot connect to the device.

Make certain that the device's power cord is plugged in, the poweris turned on and that all cables are properly connected. Check the Troubleshooting tab or product documentation for more information.

Aynen bu şekilde hata veriyor ve driver yüklenmiyor yazıcıyı kullanamıyorum...

• Yok mu yardım edecek :S:S
  • usb kablosunu değiştir yazıcı bilgisayarı görmüyor.
  • Henüz yazıcıyı bilgisayar görmemiş,

Bu nedenle hem kabloyu değiştirmeyi deneyin hem de yazılımı kaldırıp baştan kurmayı deneyin. yanlız yazılım kurulmaya başladığında yazıcı bilgisayara bağlı olmamalı.
    kurulum başladıktan sonra size uyarı verdiğinde bağlantı kablosunu takıp yazıcıyı elektriğe bağlamalı ve açmalısınız.

saygılar
    Kartus.Web.TR
  • Kabloyu değişmeye gerek yok çünkü başka bi bilgisyada denedim o bilgisayada hiç sorun yok çalışıyor alabiliyorum çıktıyı galiba benim usb girişlerinde sorunum var zaten flash belleğide görmüyordu...
  • aynı durum arkadaşımında başına gelmişti bilgisayarın üzerindeki hangi usb çıkışına bağlarsa bağlasın çalıştıramamıştı. anakarta takılan usb portlar var onlardan alıp takmıştı şu anda sorun yok.
  • Arkadaşlar yazıcıdan çıktı alamıyorum. Siyah tonerim tamamen dolu diğerlerinde çok az bir tonerim kaldı ama çıktı vermiyor sarf malzemelerini değiştirin diyor. Sistem ayarlarından o soruna da çözdüm direkt açılınca Hazır diyor ama herhangi bir belge yazdırmaya çalıştığımda yazdırılıyor diyor ve öylece kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.