Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende 1020ST kullanıcısıyım bugün format attım driverlar için gezinirken fark ettim burayı gerçekten çok yardımcı oldunuz birçok konuda o yüzden bende üye olup elimden geldiğince yardımcı olmak isterim problemle karşılaşan arkadaşlara.

Kulaklaık Combo dediğimiz olay evet, eğer mikrofonu üzerinde tek jak girişi varsa sorun olmuyor ama iki jak girişi olan mikrofonlu kulaklıklar için çoğaltıcıya benzer küçük bir aparat var onu kullanıyoruz. nt de birçok kulaklığın yanında satılıyor.
  • En yakın zamanda 256MB Ekran Kartı,250 GB HDD olanından bende satın alacağım,aranıza katılacağım
  • Format attım bilgisayara, XP kurdum tekrar. Biraz yavaşlamıştı. Ama şimdi şarjı çok çok az gidiyor. 15 dakika felan sürüyor. Tamam pil eskidi de, bu kadar da değil yani. Formattan bir süre önce nereden baksanız yarım saat gidiyordu. Sürücüleri de kurdum. Var mı sebebini bilen?
  • Bilgisayarıma format atmaya çalıştım, recovery denedim ettim recovery de başarılı olamadım ama format atmam daha kötüleştirdi.

Sizden öğrendiklerimle HP'den hemen recovery cd'lerini talep edeceğim ancak sorum şu;

Mevcut XP'sini sildiğimi, formatladığımı düşünüyorum, recovery cd'leri ile bunu geri getirebileceğim sanırım öyle midir?

Yoksa mevcudu silmemem mi gerekiyordu?
  • arkadaşlar recovery olayı nedir acaba....bir iki tuşa basıp kendinde formatlanabiliyormuş bazı modeller var mı böyle bir durum? Arkadaşa yardım edim dedim ama sistemi çöktüğü için usbden de kuramıyorum...
  • Arkadaşlar 22.11.2011 itibariyle Compaq Mini 110c-1010ET cihazı ikinci el olarak aldım. Elime geldiğinde xp pro kuruluydu daha sonra ben usb den W7 Ultimate Sp1 kurdum. Bütün driverleri otomatik buldu ben sadece biors güncellemesi ve burada anlatıldığı gibi 3g driverleri wriless assistan ve hp connection manageri kurdum. Cihazda vodafone kullanıyorum. Ram 1 Gb onu şu an yükseltmeyi düşünüyorum. Garantisi yeni bitmiş cihazın sorguladum. Ama güzel cihaz kullanan arkadaş bataryanın üzerini biraz hırpalamış başka bir sıkıntı yok.

W7 Ultimate Sp1 kurulu şu an 1 GB ram olmasına rağmen gayet stabil çalışıyor. Alalı 2 gün oldu gayet memnunum.
  • Arkadaşlar bu cihazda mevcut vodafone cepnet hattımı takıp kullanmak istiyorum cihaza vodafone vodem yazılımını kurup dahili 3g yi kullanmam mümkünmüdür acaba??
  • Arkadaşlar bu cihaza ben stereo bluetooth kulaklık tanıtamadım. Sanırım üzerinde bir bluetooth yazılımı olması lazım. Bluetoothu kurmuştum ama ek bir yazılım olmadıgından kulaklığı tanıtamıyorum. Tavsiye edebileceğiniz uyumlu bir bt yazılımı var mnı acaba? Bir üzerindeki bt stereo bluetooth kulaklık destekler mi acaba?
  • bende 110c var win7 ultimate yükledim... hp connection manager yuklerken wwan hatası verıoyr... hp nin sitesinden wwan driverinı yuklediğimde kabul etmior yadımcı olabilrmisiniz lütfen...
  • Beyler bnimki son günlerde çok ısınmaya başladı. İçini temizleyen varsa bana yardımcı olabilir mi ?
  • Arkadaşlar elinizde recovery cd olan varmı
    garanti dolduğu için 130 tl para istiyorlar da.
  • Bnde acer 5570z bilgisayar var
    Hp Compaqmini ile takas düşünüyorum
    Sizce hangisi daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.