Şimdi Ara

HP COMPAQ MİNİ 110C-1010ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell in de kampanyasında verdiği bu model netbook u kullanan arkadaşlar var mı?nasıl bilirsiniz onu?Zaten malumunuz netbooklar aynı donanımsal konfigürasyonlara sahipler,aslolan kasa,malzeme kalitesi,işleme ve ergonomi?Bu konularda nasıl bir modeldir kendileri?Asus 1000ha-he-h ya da samsung nc10 ile yarışabilir mi?Bu konudaki bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız,çok sevinirim..Saygılarımla...

• Yarışamaz NC10 ile. Usb sadece 2 tane var, pili 3 hücreli Hp'nin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Yarışamaz NC10 ile. Usb sadece 2 tane var, pili 3 hücreli Hp'nin...

görende 10 tane hp 110c 1010et kullandınızda eskittiniz sanar.ne kesin bir hükümdür bu.

yarısma konusuna gelince pil özelligi ve bluetooth yonunden tabiki NC10 daha iyi fakat visceroidin dedigi gibi bu cihazda 2 degil 3 usb var,buna artı olarak hp de boardcom hd video decoder card ve 3g wwan kartı da unutmamak lazım.
  • Dikkatli bakmadım kaç usb olduğuna ilk baktığım linkte 2 usb yazıyordu. Bana göre yarışamaz ayrıca...
  • evet 3g önemli bir artısı ve resimlerden anlayabildiğim kadarıyla hp,nc10 dan daha sağlam malzeme gibi duruyor,ayrıca klavyesi de çok daha iyi gibi duruyor.ne kadar doğrudur bu resim ile bağlantılı kanı,bilemem...
  • Pilinin 3 hücreli olması büyük eksiklik , mobiliteyi düşürüyor.
  • mygee:
    hocam ben aldım 8 gundur de kullanıyorum simdilik sorun yok.ama tavsiye edermiyim o baska.tavsiye edip seni yanıltmak istemem ama kafana takılan soruları yanıtlayabilirim sanırım.
    3 hucreli pil maalesef berbat bi ozellik,benimki suan 2 saat ancak gidiyor.

malzeme kalitesine bişey diyemem cunku NC10 kullanmadım hiç fakat evet klavyesi biraz daha buyuk hp de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorfa

mygee:
    hocam ben aldım 8 gundur de kullanıyorum simdilik sorun yok.ama tavsiye edermiyim o baska.tavsiye edip seni yanıltmak istemem ama kafana takılan soruları yanıtlayabilirim sanırım.
    3 hucreli pil maalesef berbat bi ozellik,benimki suan 2 saat ancak gidiyor.

malzeme kalitesine bişey diyemem cunku NC10 kullanmadım hiç fakat evet klavyesi biraz daha buyuk hp de.

Her iki notebook uda kullandım.
    NC10 un klavyesi daha iyi geldi bana. tamamen bakıs açısı.
    3 hücreli pil çok ilkel bu devirde ya.
    nc10 umu en son 5,30 saatte bitirebildim.
  • evet,yardımlarınız için çok tşk ler...Anlaşılan cihazın HSDPA modem dışında pek bi albenisi yok.Ben de bugün idareten bir laptop buldum,bedava:)(abimin eskisi)..netbook almak için biraz daha bekliyecem,bakalım hayırlısı,o zamana iyi fiyata iyi bişeler düşürürüz belki..Hoşçakalınız..
  • Arkadaşlar bu netbookları hiç cnlı görmedim ben,neten 400 e sıfır buldum bugün almayı düşünüyorum, 10 inç ekran çok mü küçük kalıyor,optik sürücüsü yok 2 saat pil performanslı aletlere 400 lira değer mi.
  • Merhaba arkadaslar minibookuma bugun kavustum ancak 3g sorunu yasiyorum..3g modemi bir turlu aktif hale getiremedim.ilk kurulumdan sonra aktifti ancak daha sonra icindeki on yuklenmis symantec vs. kaldırınca acılmamaya basladı. Connection managerdan ugrastim ancak bir turlu acilmiyor.
  • bende 1 haftadır 110c kullanıyorum şarjı yaklaşık 1.30-2 saat gidiyor bence eksik özellik. 3g siyle kullanıyorm çok kulanşlı ama dışarıda kullanamadktan sonra ne işime yarar
  • Connection manager 3 ü indirin kesinlikle cok daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Connection manager 3 ü indirin kesinlikle cok daha güzel

Adresini verirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.