Şimdi Ara

HP compaq nc6320 parmakizi programı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Bu alet yeni elime geçti. Eski bir alet. Parmakizi fonksiyonunu kullanmak istiyorum. Formatladım aleti 64 bit Windows 7 Ultimate yükledim. Haliyle driver'lar gitti. Authantec Fingerprint ve Biosycrpt Verisoft Access Manager yüklenmesi gerekiyormuş fakat uyumluluk sorunları var heralde çalıştıramadım.http://www. n o t e b o o k . g e n . t r /notebook_driver/202/Bioscrypt-VeriSoft-Access-Manager-parmakizi-yazilimi.html adreste yazanları yaptım fakat değişiklik olmadı yardımcı olabilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protego -- 31 Ağustos 2013; 2:03:29 >

• Setup dosyasına sağ tıklayıp özellikler>uyumluluk kısmından Vista'yı seçip kurulum yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

Setup dosyasına sağ tıklayıp özellikler>uyumluluk kısmından Vista'yı seçip kurulum yapmayı deneyin.

Uyumluluk modu işe yaramıyor maalesef.

quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Steve Jobs Mantığıyla konuşmak gerekirse, " E o zaman parmak izi okuyucuyu kullanmayın"

http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdDetails/?sp4ts.oid=1839154&spf_p.tpst=swdMain&spf_p.prp_swdMain=wsrp-navigationalState%3Didx%253D%257CswItem%253Dob_60526_1%257CswEnvOID%253D2103%257CitemLocale%253D%257CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverDocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken bunu bir deneyebilir misiniz?

Bu verdiğiniz sürücü. Onu yükledim bir sorunu yok gözüküyor. Sorun olan parmakizini okuyacak program. Onu da hallettim biraz önce Verisoft Access Manager yükleyin diyordu sitesinde onun yerine Digital Persona yükledim şu an tek bir sorunum var. Bilgisayarı açarken parmakizi programına yeni parmakizi tanıtabiliyorsun doğal olarak benden başka biride kolay bir şekilde kendi parmağını tanıtıp bilgisayara girebilir. Bunu çözemedim henüz

• Malum eski bir alet olduğundan uyumsuzluk problemi var işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Malum eski bir alet olduğundan uyumsuzluk problemi var işte

Üniye gittiğim için evdeki canavar masaüstünü götüremiyorum haliyle bu takaya kaldım şimdilik :D Şu sorunu da halletsem tam olcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: protego

quote:

Üniye gittiğim için evdeki canavar masaüstünü götüremiyorum haliyle bu takaya kaldım şimdilik :D Şu sorunu da halletsem tam olcak :D

Üniversite işide çok zor be abi insan sınıf birincisi olsa bile gitmek istemiyor (Ben korkuyorum şahsen)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: protego

quote:

Üniversite işide çok zor be abi insan sınıf birincisi olsa bile gitmek istemiyor (Ben korkuyorum şahsen)

Henüz bir fikrim yok ilk gidişim olcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.