Şimdi Ara

hp core duo datron core 2 duo karşılaştırma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bundan bir kaç gün önce bende forumda sorup duruyordum
    datron core2 duo mu alayım hp core duo mu bu amaçlı bilgisayarları incelemeye gittim..

benim gördüğüm birkaç detayı size söyleyeceğim belki karar vermenize yardımcı olurum

öncelikle datronun özellikleri daha iyi ancak

hp de kasa kalitesi datrondan 10 gömlek daha üstün

ayrıca datron tr de byron nasıl toplama laptop ise datronda yurt dışında toplama laptoptur.. bu yüzden fiyatları uygundur kasa görüntüsü ve kalitesi hp ile kıyaslanamıcak kadar kötü..

ayrıca hp pavilion serisi bilgisayarların fan sistemi çok daha üstün.. bölelikle işlemciniz ısınmıyor ve performans kaybınız olmuyor .. makinalarda windows xp kurulu olduğu sürece performansları aynı olacaktır.. windows vista gelince datron daha hızlı olacaktır.. datronun teknik servisinden se hp nin teknik servisi daha iyi. ve datronun ekranı inanılmaz göz yoruoyor hp ye göre..

datronun artıları camerası olması işlemcisi ve ekran kartının go 7600 ge force olmasıdır..

hp nin artıları işçilik kalite yaygın servis ağıdır..

kısaca özellik olarak geleceği düşünürsek datron daha iyi ancak daha kalitesizdir..
    hp ise çok daha kaliteli ancak şu anki sistemlerde ürünlerin faklılıkları yok hp nin artıları vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.