arkadsalarlar merhaba sıze bır sorum olacak arkadaslar teknosadan bır adet hp deskjet d1460 yazıcı aldım ıcınden data kablosu cıkmıor dedıler ve bı adette ayrıyeten data kablosu verdıler.. sorun surda hp cdsınden yazılımı yuklemeye basladıımda yazılımın yazıcıyı bılgısayara baglayın dedıgı anda yazıcıyı baglayıp actıgımda hp nın programı yazıcıyı tanımıor.. wındovs tada asgıda yenı donanım bulundu dıyor sonrasında bılınmyeyen aygıt dıyor ve en son olarakta yukleme esnasında bı hata olsutu donanım dogru calısmayabılır dıor.. anlayacagınız yuklenmıor bır turlu hpnın cdsınden tekrar aygıt ekle dedıımde yıne hp arayuzu yazıcıyı tanımamakta bunun sebebı nedır arkadaslar?? ılgılenırsenız cok sevınırım cunku odev yazdırıcam yazıcıuı bu sebepten aldım kuramıyorum.. tesekkurler..
hayırlı olsun kardees fakat aldığın yazıcı cok dandik ve içersinde demo kartuş war toplam 20 sayfa baskı alabilirsin soruna gelince senin printerin cd si kurulumun gercekleşmemiş ve yeniden silip kurman gerekio ve aldığın usb kablosunun 2,0 olmasına dikkat et eger 1,1 ise tanımayabilir usb 2,0 kullan problem kalkarrr
quote:
Orjinalden alıntı: fthry
hayırlı olsun kardees fakat aldığın yazıcı cok dandik ve içersinde demo kartuş war toplam 20 sayfa baskı alabilirsin soruna gelince senin printerin cd si kurulumun gercekleşmemiş ve yeniden silip kurman gerekio ve aldığın usb kablosunun 2,0 olmasına dikkat et eger 1,1 ise tanımayabilir usb 2,0 kullan problem kalkarrr
eyvallah kardesım ılgın ıcın yazıcı 45 lıra dıe ole aldık bende hp 1315 de var .. pekı seyı danıscam kardesım bu usb kablonun 2.0 yada 1.1 olduunu nasıl anlarıs ..
bende de aynı yazzıcıdan war cdsini kaybettim driwerini bulan olan mesaj atabilir mi
Arkadaslar benim yazıcım yoktu bugun elime aynı bu modeldeki aletten gecti tırt bir ürün ama bilgisayardaki yazılarımı cıkartmama yeterli olur. Ancak ürünün güç kablosu geçmedi elime. Bu kabloyu nasıl bulabilirim internette kac saattır bakıyorum bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim.
Merhaba,
Usb aygıt tanınmadı msj ı alıyorsanız eğer usb kabloyu bağladığınız anda.. Sabaha kadar kaldırıp kurun yine sonuç alamazsınız. Bu şu anlama gelir. Bilgisayarınız o kablonun ucunda ne tür bir cihaz olduğunu anlayamıyorum diyor. Yani 3 seçenek var.
1 - Yazıcının usb portu arızalı. 2 - Bilgisayarınızın usb portlarında bi sorun var. 3 - Aradaki kabloda sorun var.
En basiti kabloyu değiştirmek. Bi deneyin isterseniz. Usb aygıt tanınmadı msj ını almamayı başarabilirseniz ancak o zaman çıktı alırsınız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme