hp deskjet f300 serisi yazıcım var kartuşleri yeni..fakat bir kere çıktı alabildiim sonrasında bir daha alamadım...yazıcıyı kaldırdım tekrar kurdum...kartuşleri temizledim bilgisayarcıya gittim temizlettim...ne olduğunu anlayamadığım bir şekilde çalıştıramıyorum...sadece scanner kullanılıyo ne fotokopi ne de print alabiliyorum...varsa bi fikir denemeye hazırım....
Hadi bi el atın sevgili dh üyeleri
Başka bir bilgisayara takıp denediniz mi? Çıktı alamıyorsunuz da ne hata veriyor yazıcının yardımcı programı?
aslında şöyle bir olay var yazıcının üzerindeki kırmızı uyarı ışığı yanıp sönüyor..sorun ordan kaynaklanıyor...ama çözümünün ne olduğunu bilmiyorum...evet başka bilgisayarda daha önce denemiştim çıktı aldım...yazılımsal bir arıza olduğu kesin...ya da ayarlarında birşeyler yapmam gerek...hazır konumundayken sınama sayfası yazdır diyorum çevirimdışı oluyor...çevirim içi yapmak için sağ tıkladığımda da çevirimdışı kullan yazıyo..ç.dışı kullan a tıkladığımda da iki tane "çevirimdışı-çevirimdışı" yazıyo bu sefer.....çözümleyemedim durumu...
Reset atmayı denediniz mi?Mesela benim yazıcıda Power kablosu çekiliyken kare + 6 tuşuna baslı tutuyorum reset atıyor.Kartuşları yeni doldurduğumda kartuşlar boş uyarısı veriyor her seferinde iş e yaradı.Sizde bir deneyin
çok özür dileyerek kare + 6 dediğin ne oluyo sorabilir miyim? anlayamadım ben...
Yazıcıya reset atma tuşlarım oluyor.Sizin yazıcınızında öyle bir tuş kombinasyonu vardır.Kullanım klavuzunu biraz karıştırıp bir denemenizde yarar var
anladım da kare tuşu ne oluyor...çok mu bilgisizim ya...klavyeme baktım kare tuşu ne diye ama bulamadım...hangisi o ?
Hayır klavyeden basmıcaksın tuşlara yazıcının tuşlarına basarak reset atıcaksın.Ben size kare + 6 tuşlarını örnek verdim.Yazıcının kullanım klavuzunu karıştırın reset atma tuş kombinasyonu vardır onları öğrenip aynen uygulayın
xsara_picasso
zeki41 yazmış ama açıklamadığı sürece bilemeyeceğiz ne demek istediğini.
Sizden ricam, güvenli modda açıp bir çıktı almayı deneyebilir misiniz? Güvenli modda sanırsam spooler.exe falan çalışmıyor olması lazım ama bir denemenizi rica edeceğim.
kartuş yuvalarını kontrol ettinmi? belki ters takılı olabillir.
arklar benimde hpde sorun var hpowiax2.dll adlı dosya silinmiş bu olmadan çalışmı yardm edebirmisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme