Şimdi Ara

HP doomsday vs mangog (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz Supermanın WW yi dünyaya şutladığı sayıyı demiyomusunuz?

Yok anladım ne demek istediğinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Ben orda yazarın cevabını attım. Bana bunları atman bir şey ifade etmiyor..

Sen yazara anlatırsın bunları. Karakterleri bilmiyorsun çizgi roman yazıyorsun falanda de aklı başına gelsin adamın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Kasım 2018; 17:40:17 >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Neden ?

Featler >>>> Yazar açıklamaları değil mi ?

He eğer yazar açıklamaları en önemlisidir diyorsan Cosmic Armor Superman >> All demen gerekiyor. Çünkü Grant morrison CAS asla kimseye yenilemez, en güçlü karakterdir. Gibi şeyler söylemişliği var ropörtajlarında.

• Green_Lantern kullanıcısına yanıt
    Ya hikayenin yazarına göre böyleyse bi bildiği vardır adamın herhalde ? O yazıyorya hani.
    Adam aşırı unutkan sanırım. Çünkü Supermanı tek eliyle tokatlayan bir adam çizip Superman dengi diyorya hani.

Kusura bakmayın o kadar feati görmezden gelip Superman = HP Doomsday diyemeyeceğim.

Benim ortaya attığım bir iddia değil zaten
    O yazarın görüşünü direk buraya atıp kesin doğru olarak kabul etmişsin ben de o yüzden yazdım.Yazarın her dediğini mutlak doğru olarak alamazsın.Stan lee yi en güclü marvel karakteri kim diye sorulduğunda galaktus diyordu.Peki galaktus sence en güçlü karakter sıralamasinda ilk 20 ye bile girebilir mi?

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Siz hikayenin yazarından bahsetmiyorsunuz. Ben doğrudan hikayeyi yazan adamdan bahsediyorum.

Yazarın görüşünü kesin olarak doğru kabul etmek diye saçma bir şeymi var ? Tüm hikayeleri yazanlar zaten yazarlar. Yazarların fikirleri, görüşü neyse onun doğrultusunda bir hikaye çıkıyor.

Bu adam böyle dediğine görede sanıldıgı kadar güçlü değil demekki H/P doomsday. Fiziksel olarak güçlüdür belki ama zayıf yönleride var. Uzay boşluğu gibi.

Her yönden değerlendirirsek maximum sınırlarını zorlayan bir Superman'i yenebileceğini düşünmüyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Bak senin mantığınla yorum yapayımmı bir tane? Bir kapışmada Bloodlusted Superman, Wonder Woman ile vs atıyor ve kapışma başa baş sürüyor.

Yine Bloodlusted Superman, Evolved DD'yi rahatça ortadan ikiye ayırıyor. O zaman Wonder Woman >> Evolved DD.

Ama şu kareye bakarsakta Wonder Woman mermi yiyerek ölecek duruma geliyor(Justice League #42):

Yani Mermi >>>>>>> Evolved DD.

Al senin mantığınla bir yorum.

Bir karakterin tüm itibarını, tasvirini bir kenara atıp, en düşük, 20 yılda bir olabilecek, PIS bir featini alıp, diğerinin maximum potansiyelinde sergilediği featini alırsan olmaz bu işler.
    "Bir karakterin tüm itibarını, tasvirini bir kenara atıp, en düşük, 20 yılda bir olabilecek, PIS bir featini alıp, diğerinin maximum potansiyelinde sergilediği featini alırsan olmaz bu işler."

Evolved dd genel olarak evrensel ve multi galaxy feat sergiliyen biri süpermenin yenmesi de popülerliğinden dolayı olan bir şey. Süpermen yarı geldi phantom strange'i de parçaladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

O dd kim? Hikayeyi bilmiyorumda, link atar mısın hocam. Bu güç sıralamalarını nerden buluyorsunuz? İnstagramda da çok var böyle sıralamalar, herkese multi galaxy, universal hatta multiversal diyorlar. Odin eskisi kadar güçlü olmadığını belirtti. Ayrıca, sen Odin'in, Thor'u yenemeyeceğini mi düşünüyorsun? Madem Doomsday'i en güçlü haliyle alıyoruz, neden Odin'i en güçsüz haliyle Doomsday'in karşısına çıkartıyoruz? Mephisto ile savaşan, Seth'i yenen, galaksileri yok edip onaran Odin'i neden yok sayıyorsun?
    Hocam featlerini derleyip birazdan atarım. Güç sıralamları değilde hocam yabancı sitelerde featlerini paylaşmışlar baya bir araştırınca buluyorsunuz.

Odin thor'u yener ama onu bile rahat yenemiyor. Odin büyük adamdır ama leveli multi galaxy hocam hp dd ise multi galaxy'den de öte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 15 Kasım 2018; 21:49:42 >

• Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Birkaç tane evrensel ve multi galaktik feat bekliyorum o zaman :)

WW'den dayak yerkende popülerdi. :)
    Evolved Doomsday featleri mi istiyorsun yoksa HP Doomsday mı ?

Evolved'den söyleyeyim birkaç tane ; Sonsuz boyutları yok etmek, Bizzaro nun boyutunu yok etmek, Phantom zone i (Multiversal hapishane gibi bir yer. Sonsuz tane boyutu var) parçalayarak ordan kaçmak. (Darkseid felan kaçamamıştı burdan). Ayrıca Larva haliyle yani gelişmeden önce gerçeklik parçalıyor. Savaş sırasında karşısındakinin yaşam enerjisini emebiliyor. Veya death aura özelliği sayesinde etrafındaki canlıları öldürüyor.

Nerde yedi WW'den dayağı ? Söyle de bizde bilelim :)

Altta @Green_Lantern paylaşmış bakarsınız ordan :D

Ww'den bir kez dayak yedi ama süpermen popülerliği sayesin de yüzlerce multiversal adamla dövüştü. Yani süpermen ikiye böldü diye evolved dd'yi güçsüz diyemezsin o zaman phantom strange,emporer joker filanda mı güçsüz ?
    Hee işte o zaman sende jane foster i durduramadı diye odin i küçümsemeyeceksin. Sana anlatmaya çalıştığım bu zaten. Bak öyle bir tane küçük düşürücü anını alırsan bende sana bir sürü saçma argüman üretirim.

Zaten durduramadı ama ben jane fosterı durduramadı diye odin'e hiç solar system level demedim. Sadece multi galaxy diyorum sen ise 2-3 tane feat ile evrensele yakın diyorsun. Yoksa nerde gördün benim jane fosterı durduramadı süpermen'den dayak yer dediğimi ?
    Her yorumunda güneşe düşüp ölen karakteri yenemedi, kadın thor'u yenemedi şeklinde yazılar yazıyorsun ama bi haterlik var belli xd.

2-3 Tane feat değil. Adamın hep multi galaktik seviyede featleri var. Evrensel featleride var. Ben multi galaktik diyorum zaten anlamadım ne dediğini ?
    Yazar diyor bunu yani. Doomsday, her seferinde farklı bir şekilde öldürüldüğü için mi en sonunda entropiye bırakılıp gidiliyor? Öyleyse bu güç seviyesinin çok uçuk olduğunu göstermez sanırım.
    Mangog'un da değişik güç seviyeleri var. Mesela en son görünümünde, istediği her tanrıyı yenebilecek biri olarak gösterildi. Odin seviyesinin üstünde.
    Bende yaptığın yorumuna katılıyorum ki daha önce bunu söylemiştim, bende bunu savunuyorum. Çünkü, Jane Foster diyor ki, eğer bilmese idim onu... kesinlikle mjolnir gülüyor derdim. Bencede fırtına ana savaşıyordu ama şu da var. Fırtına ana neden şimdiye kadar bekledi?

Son dönemde Marvel çok istikrarsızlaştı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.