Şimdi Ara

hp dv5-1210et tavsiye ve görüşleriniz_???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dv5-1210et modelini bi arkadaşımdan uygun (1200 tl+ 22 ay garanti) bi fiyatla alcam işlemci ve ekran kartı gayet iyi ama L2 cache 1MB düşük olması beni birz düşündürüyo?????? performansı etkliermi bunun düşük olması? oyunlarda (fifa 2009, pes 2009, crysis gibi) felan nasıl bi performans verir? değerli üstadlarım tavsiyele ve görüşlerini belirtirtirse çok sevinirim saygılar teşekürler şimdiden degerli görüşleriniz için

Pavilion DV5-1210ET (3 GB) HP DÜNYASI

İŞLEMCİ: Intel Dual Core 667 MHz. 2.16 GHz. 1 MB Cache Bellek T3400 İşlemci
    RAM: 3 GB DDR2 667 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 9600M GT Max.1791MB Ekran Kartı

250 GB SATA (5400rpm) HDD
    Stereo- Altec Lansing speakers
    Microsoft Windows® Vista Home Premium İng-Tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simena25 -- 10 Mayıs 2009; 4:49:04 >

• yokmu bu cihaz hakkında yorum yapabilecek arkadaşlar:(((
  • Yani donanımı güzel ama işlemci biraz düşük en azından core 2 duo olmayıdı onun haricinde bence güzel bir laptop.
  • hakkatten ya benim hiç dikkatımi çekmedi o core 2 duo zannediodumm:(( sadece cache bellek in düşük olması düşündürmüştü benii iyikide söylemişsin ya çok saol

• quote:

Orjinalden alıntı: simena25

hakkatten ya benim hiç dikkatımi çekmedi o core 2 duo zannediodumm:(( sadece cache bellek in düşük olması düşündürmüştü benii iyikide söylemişsin ya çok saol

Evet cache de düşük...
  • kardeş peki hp txtabletler nasıl_? özelliklede ekran kartı oyunlarda iyi bi performans alabilirmiyim şuan hepsiburada.com da indirimdede fiyatda çok uygun gibi 1857...
    öz

HP PAVILION TX2630 AMD TURION 64 X2 DUAL CORE ZM-84 2.3GHz 12.1" 3072MB 320GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR KM146EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simena25 -- 11 Mayıs 2009; 21:11:29 >
  • İşlemci AMD Turion™X2 Ultra Çift Çekirdekli Mobil İşlemci ZM-84 2.3 Ghz Düzey 2 önbellek 2 MB
    Sistem Belleği 3 GB DDR2 (2+1 GB ) 800 MHz Mak. 4 GB
    Ekran Kartı ATI Radeon™ HD 3200 64MB Grafik Belleği (max. 1470 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği)
    Ses Kartı 3D Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Altec Lansing® hoparlörler
    Modem / Faks 56K
    Ağ Kartı Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Pcmcia 1 ExpressCard/34 yuvası
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB 5400 RPM SATA
    Disket Sürücü Yok
    Optik Sürücü Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    Parmak İzi Okuyucu Tümleşik parmak izi okuyucusu
    Batarya 4 ve 8-hücreli Lithium-Ion Batarya, 65 W AC Güç Adaptörü
    Klavye 101 Tuşlu Klavye -- Dokunmatik ekran için tümleşik kalem, Panelde yer alan medya kontrol düğmeleri
    Ekran 12.1 WXGA (1280 x 800) High Definition BrighView Widescreen Dokunmatik Ekran / Tümleşik Stereo Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    İşletim Sistemi Vista Home Premium İngilizce (32 bit) / Türkçe / İnglizceDil seçeneği
    Boyutlar 224 x 306 x 31,3 mm / 1,96 kg
    Geliştirilmiş Portlar 3 x USB 2.0, 1 x VGA Çıkışı, 1 x S-Video TV Çıkışı, 2 x Kulaklık Çıkışı (biri SPDIF çıkışlı), 2 IEEE 1394, 1 RJ11 modem konektörü, 1 RJ45 Ethernet konektörü
    Kablosuz Haberleşme 802.11a/g/n WLAN, Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    Aksesuarları HP mini uzaktan kumanda
    Bellek Kart Yuvası 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    Açıklama Microsoft® Works 8, Microsoft® Office Home, Microsoft® Internet Explorer 7.0, Windows Mail, Adobe® Reader 8.0, Windows Media
    Player, HP Photosmart Essential , Windows Photo Gallery, DVD Play, Windows Movie Maker, Windows için Verisoft Erişim Yöneticisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla hocam bence bu fiyata bu laptop etmez ayrıca benim tavsiyem laptoplarda intel işlemci kullanın, diğer arkadaşlarında fikrini alın ama bence intel daha performanslı olur.
    Ayrıca eğer kaliteli oyun oynamak istiyorsanız ilk verdiğinz 9600m gt ekran kartlı olan laptop daha yüksek performans verir ama işlemcisi beni düşündürüyor, yani kendinizi biraz sıkın ve daha yüksek bir işlemcili laptop aln böylece oyunlardan daha da bi zevk alırsınız...
    (benim kişisel görüşüm kimse yanlış anlamasın)
  • Arkadaşım tablet pc ile oyun oynanmaz
    Gerek ekranı gerekse ekran kartı

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Arkadaşım tablet pc ile oyun oynanmaz

Aslanemre58, tablet pc nasıl birşey oluyor hocam ilk defa duydum?
  • çok tatlı gözüküyodu kampanyada da olduğunu görünce sizin yorumlarınızı almak istedim teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan6894

quote:

Bu tablet pc 12.1" dönebilen dokunmatik ekranlı bir model
    Ekran kartları düşük ve ekranları küçüktür.Genellikle defter niyetine kullanılır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: orhan6894

quote:

Bu tablet pc 12.1" dönebilen dokunmatik ekranlı bir model
    Ekran kartları düşük ve ekranları küçüktür.Genellikle defter niyetine kullanılır

Teşekkür ederim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.