hp nin yaptığı laptoplar hem kaliteli hemde ileriye dönük yani (max : 8gb ram) diyor bu bizi rahat rahat 4 yıl götürür en iyi oyunları oynarız ekran kartları zaten 3 gb ye yakın artırabiliyoruz. daha ne istenirki. ama samsungda böyle birşey yok maalesef. kesinlikle ama kesinlikle hp nin netbook u kadar param olsa ve aynı parada samsungun r620 si olsa netbook u tercih ederdim...
Arkadaşlar HP dv6-1238 et'nin ekran kartı paylaşımsızmı çünkü paylaşımlıysa r620 kadar performanslı olmuyor
HP Desktop ve notebooklarda Windows 7 ye geçiş ücretsiz sadece kargo ücreti talep ediliyor. Bunun da maliyeti 40$ civarında sanırım. Windows 7 ye geçişi HP nin web sitesi üzerinden yapıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: DrkWare
bende bu laptop dan yada 1241 den almak istiyorum ısınma konusunda yazdıklarınızdan sonra bende bu sorunu aştıklarına kanaat getirdim fakat merak ettiğim iki husus var.
1- bu iki modeldede üstündeki motifler hiç hoşuma gitmedi bunlar çıkartma motiflerimi yoksa kasayla birliktemi geliyor. ( bulunduğum yerde teknosa ' dan başka bir satıcı olmadığı için gidip canlı göremedim :) )
2 - tamam kasko çok güzel bi özellik fakat pavilion larda windows 7 ye geçiş için herhangi bir yükselteme şansı varmı yani kargo felan için 20-30 dolarlık ücretler sorun değil 1-2 aya windows 7 çıkacakken boşuna boşiuna bide ona para vermeyellimm.
yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
1 GB ayrılmış DDR3 ile 2303 MB'ye kadar toplam grafik belleği var cihazda daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.ShaQ
Arkadaşlar HP dv6-1238 et'nin ekran kartı paylaşımsızmı çünkü paylaşımlıysa r620 kadar performanslı olmuyor
Asıl güzel olan HP firması Teknosa'nın ve Bimeks'in içine kendi Shopunu açmış. Geçen Ankara Ankamall Teknosa içindeki HP Shop'a baktım HP'nin bataryalarını, adaptörlerini,çantalarını,docking stationlarını ,digital kulaklıklarını ve mouselarını gördüm acayip derecede şaşırdım. İstanbul'da da kanyon teknosa ve cevahir teknosa içinde HP Shop varmış. Eğer İstanbul'a yolum düşerse ordaki mağazalarıda görmek isterim. Kullandığım notebook'un markasına ait aksesuarların elimin altında olması güzel bişey
arkadaşlar düşündüm taşındım 1238et aldıım. fakaat problemlerim çıktı 1-cihaz sıcakken şarj olmuyor. yani çekirdek sıcaklığı 70 derece olduğunda şarjı takınca ışığı yanıyor ve tekrar sönüyor. şar almıyor. 2-hoparlöründen pencereler arası dolaşırken arar sıra bir tık sesi geliyor ve sessiz bir ortamda gerçekten rahatsız ediyor. 3- makina gerçekten ısınıyor. öyle böyle değil. hp ısınmaz diyen arkadaşlara duyurulur. satarken 3-5 derece fazladan ısınırdı diyolarda fakat makina cayırr cayır yanıyor.yani çekirdek ısısı 75 gösteriyor ama dışından alttan ve üstten rahatsız edecek derecede yanıyor.tüm programları kapatıyorum fakat 1 saat fan tam hız çalışmaya devam ediyor.dizüstünde 3 saat çalışırsanız artık çocuğunuz olmaz benden söylemesi
bu sorunlar benim laptopa özel sorunlar değil çoğu insan yaşıyor bunu. yani yenisiyle değiştiriyolar oda aynı çıkıyor.teknik servisi aradım biosu v25 den v24.a ya downgrade edin diyor. bende kızdım . sıfır laptop alıyorum biosmu atacam.
gel gör ki çok güzel laptop . kasası, kullanımı, hızı. iade etmeye gönlüm razı olmuyordu ama mecbur iade ettim.daha dogrusu şu an inceliyolar. ne kadar güzel olsada sıcaklık tüm elektronik komponentlerin düşmanıdır. ısınan şey çabuk bozulur. almayı düşünen arkadaşlara umarım yardımım olur
Arkadaşlar Hp 1238 almayı düşünenler için bir inceleme buldum bakmanızı tavsiye ederim.DV6 Serisini anlatan video, 12438 özellikleri,oyun test sonuçları ve 1238 ile kullanabileceğiniz programların yazdığı bir inceleme.