Şimdi Ara

hp dv6 3114et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen hafta hp dv 3114 et yi almış bulundum şimdiye kadar bi problemi yoktu anck şu an fanı sorun çıkarmaya başladı sürekli çalışıyor ve aşırı gürültüye sebep oluyor. Bu problemi yaşayan birileri var mı veya herhangibi çözüm yolu bilen ?

• vallahi deliklerini kapatıyor olabilirmisiniz kullanırken hava almasını engelleyen bişeyler varsa o yüzden olabilir daha yeni alet fanı pislenmiş olamaz mekanik bi problem yoksa eğer
  • yok fanın kapanması gibi bi durum yok mekanik bir problemden daha çok yazılımsal bir şeye benziyor
  • biostan fanın durumuna bak ozaman always run mode açıkmı falan diye
  • arkadaşım bende bu laptopdan almayı düşünüyorum.. acaba sorunu öçzebildin mi. birde laptopun genel performansından memnun musun?oyunlarda ısınma sorunu varm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arciles333

arkadaşım bende bu laptopdan almayı düşünüyorum.. acaba sorunu öçzebildin mi. birde laptopun genel performansından memnun musun?oyunlarda ısınma sorunu varm?
  • sorun sadece fansa önemli değil garantide değiştirirler.
  • Sorun düzeldi mi sorusuna tam olarak bir cevap veremicem, bios tan fanı always on modundan çıkardım şu an çok daha sessiz diyebilirim. Arada bir çalışıyor ve eski toshiba'ma göre biraz daha sesli, ortaya çıkan gürültü çok rahatsız edici olamsada kafayı takınca insan illa göze batıyor, mesela arkadaşım gayet sessiz olduğunu söyledi. Almadan önce sessiz bi ortamda deneme fırsatınız olursa çok daha kesin bir sonuç alabilirsiniz.

Serviste değişebilir denmiş, sorun donanımsal bir arıza veya bozukluk değil zannettmem ki servis bu cihaz böyle tasarlanmış biz düzeltelim desin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wada -- 11 Kasım 2010; 13:00:55 >
  • peki wada laptopun ses sorunu dışınnda perfonmansı nasıl? oyunlarda ısınma sorunu var mı? vatan bilgisayar da kdv indirimi var senin modelin aynısını almayı düşünüyorum.. tavsiye edermisin?
  • Şu ana kadar herhangibi ısınma sorunuyla karşılaşmadım. Pek fazla oyun yüklemeye vakit bulamadım vize dönemindeyim şu an. 3 oyun yükledim medal of honor, splinter cell bu iki oyunda herhangibi takılma yaşamadım. Ancak starwars 2 unleashed de takılma olmasada oyunu akıcı olarak oynamak mümkün olmadı(fps deniyor galiba pek bilgim yok bu konuda ) Tabiki kasanın metal olması ısıyı biraz da belirgin ediyor ancak rahatsız edici seviyede değil.

Bunların dışında oldukça şık bir bilgisayar, klavyesinin kalitesiz olduğu söyleniyor ama ben buna katılmıyorum. Touchpad tuşları biraz sıkıntı yaratıyor sadece.
  • ok kardeş çok sağol yardımın için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.