Şimdi Ara

HP DV6 VE LOGİTECH Z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum.Size bir sorum olcak hp dv6 3113 st almak istiyorum.Fiyatı 1198 tl.Evde logitech z5500 hoparlör var.Bu hoparlörü bu laptopa bağlıyabilirmiyim.Birde bu laptopı almaya değermi sorun yaşarmıyım? Teşekkürler

• bu bilgisayardan 5 kanal ses alamazsın, 2 kanal ses alabilirsin. bilgisayarda hdmi veya dvi görüntü çıkışı göremedim !
  • creative in harici ses kartlarını alarak optik çıkış ile alabilirsin ve daha kaliteli bi ses elde etmiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylek26

bu bilgisayardan 5 kanal ses alamazsın, 2 kanal ses alabilirsin. bilgisayarda hdmi veya dvi görüntü çıkışı göremedim !

5 kanal ses alabileceğimiz laptop varmı? Benim acer 6930 g laptopda hdmı çıkışı var ama tekrar acer alma konusunda düşünceliyim pekte istemiyorum.
  • böyle bir laptopun olup olmadığını bilmiyorum. arkadaş bilgisayarın bağlantısıyla ilgili bilgi istemiş, bende ayrıntılı bilgilendirdim. kendin için arıyorsan yardımcı olamicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur226 -- 16 Haziran 2011; 17:49:24 >
  • harici usb ses kartlarıyla bu işi cözersin. en kolayı budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylek26

bu bilgisayardan 5 kanal ses alamazsın, 2 kanal ses alabilirsin. bilgisayarda hdmi veya dvi görüntü çıkışı göremedim !

hdmi veya dvi çıkışı olduğu zaman 5+1 ses alabilirmiyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dvi sadece görüntü verir. hdmi 5+1 ses çıkışı verir ama z5500 de hdmi giriş yok. notebook kullanacaksan NosWagen in dediği gibi en iyi çözüm usb ses kartı.
  • Selamlar,

CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 USB Ses kartı ile Z5500 kullanıyorum. Laptop'a USB ile bağlı Z5500'e Optik (TOSLink) olarak bağlı. (Ayrı optik kablo almanız gerekecek.)
    Sonuç mükemmel. Tavsiye ederim. Özellikle filmleri Creative'e işletmeden direk Z5500'e gönderin ve DD veya DTS olarak Z5500'e decode ettirin.
    Komşularınız varsa yakında olmayabilir.. :)

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.