Bildirim
HP DV6 VE LOGİTECH Z5500
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu bilgisayardan 5 kanal ses alamazsın, 2 kanal ses alabilirsin. bilgisayarda hdmi veya dvi görüntü çıkışı göremedim ! -
creative in harici ses kartlarını alarak optik çıkış ile alabilirsin ve daha kaliteli bi ses elde etmiş olursun -
quote:
Orijinalden alıntı: leylek26
bu bilgisayardan 5 kanal ses alamazsın, 2 kanal ses alabilirsin. bilgisayarda hdmi veya dvi görüntü çıkışı göremedim !
5 kanal ses alabileceğimiz laptop varmı? Benim acer 6930 g laptopda hdmı çıkışı var ama tekrar acer alma konusunda düşünceliyim pekte istemiyorum. -
böyle bir laptopun olup olmadığını bilmiyorum. arkadaş bilgisayarın bağlantısıyla ilgili bilgi istemiş, bende ayrıntılı bilgilendirdim. kendin için arıyorsan yardımcı olamicam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur226 -- 16 Haziran 2011; 17:49:24 > -
harici usb ses kartlarıyla bu işi cözersin. en kolayı budur. -
quote:
Orijinalden alıntı: leylek26
bu bilgisayardan 5 kanal ses alamazsın, 2 kanal ses alabilirsin. bilgisayarda hdmi veya dvi görüntü çıkışı göremedim !
hdmi veya dvi çıkışı olduğu zaman 5+1 ses alabilirmiyiz? -
dvi sadece görüntü verir. hdmi 5+1 ses çıkışı verir ama z5500 de hdmi giriş yok. notebook kullanacaksan NosWagen in dediği gibi en iyi çözüm usb ses kartı. -
Selamlar,
CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 USB Ses kartı ile Z5500 kullanıyorum. Laptop'a USB ile bağlı Z5500'e Optik (TOSLink) olarak bağlı. (Ayrı optik kablo almanız gerekecek.)
Sonuç mükemmel. Tavsiye ederim. Özellikle filmleri Creative'e işletmeden direk Z5500'e gönderin ve DD veya DTS olarak Z5500'e decode ettirin.
Komşularınız varsa yakında olmayabilir.. :)
http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop ssd görmüyor
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- dcr nedir
- kulaklıktan cızırtı gelmesi
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- secure boot nasıl açılır
- oem açılımı
- vram nedir
- suya düşen telefona mucize çözüm
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X