Bu iki model arasında kaldım. Kullanıcılar yorum yapabilir mi fiyatları aynı sayılır.
arkadaşlar yardımmmm lütfen
ekranini 17 " olmasinin disinda hicbir farkini goremedim.. ben hic düsünmeden asus secerdim.
hp daaha üstün
Geforce GT525M Ati mobility hd5650'dan daha mı üstün?
gt425 diyecektiniz galiba.. ama hd 5650 gt425ten bi adim onde.. fakat bence kafaya takılacak bi fark degil ben ikisinide kullandim.. ornek vermek gerekirse metro 2033 oyununu gt425le rahatca orta seviyede oynadim.. hd5650 ile de ayni seviede oynadim ama gt425 yuksekdetayda kasarken hd5650de kasiyor. yani aralarinda bariz bir fark yok.. ayrica dv6 serileri cok ısınıyor ve ekraninda dalgalnmalar mevcut... dv7 icinde gecerli olabilir bu durum iyi arastirmalisiniz.. asus ise sadece hoparlordeki seste cızırtı sorunu olabiliyor ama bazilarinda. bende ilk aldigimda vardi temiz bir formatla hallettim. cizirti donanımsal degil yazilimsal bi sorun.
Özellikler ortada zaten ki bence her zaman Asustur. Hp 'yi alırsınız garantisi bittiği gün elinizde patlar Sonra acaba bunun ekranından dijital çerçeve yapabilir miyim? hardiskleri harici disk olarak kullanabilir miyim gibi konuları araştırırsınız.
Bir Asus alırsınız artık teknolojisi çok eskiyipte yenisini alana kadar kullanırsınız sonra üstünden seneler geçer acil bir bilgisayara ihtiacınız olur Hp 'niz en kritik zamanda bozulduğu için. Çıkartırsınız emaktar Asusu canavar gibi çalışır.
arakadaşım düşünme asusu al ben dv7 yi alacaktım araştırmdım ısınma problemi var dediler asusla yada dell den şaşma ekran kartı olarak nvidia yı atıden daha çok sevmişimdir oyunda grafik geçişleri daha iyi yalnız bi 10 gun kadar bekle yeni asus nesil asuslar dağıtımıa başlanılacak
teşekkürler arkadaşlar. ben de biraz asusa kaydım. asus'un kalitesini biliyorum zaten. ama her ikisinde de bazı kullanıcılarda seste cızırtı ısınma gibi sorunlar olmuş.ama çok büyük problemler değil bunlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme