Şimdi Ara

HP Elite X3 yeniden kameralar kaşısında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cihazı nereden ve kaça aldınız? Ülkemize geleceği soyleniyordu ama henüz bir ses yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rsturksever

Selamlar cihazı 1 haftadır kullanıyorum önceki cihazım iphone 6 plus.Cihaz tasarım ve özellik olarak oldukça güzel ancak telefonun alt kısmında kalan B&O ses bölümünün hiçbir ekstrası olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Windows mobile ise üzgünüm ama berbat yavaş ve çok hata veren bir program.Telefonun kendi kedine restart yaptığına birkaç kez şahit oldum.Herhangi bir sesli uyarıda yapılmadığı için telefon açık sanıyorsunuz.

Kamera performansı maalesef oldukça düşük ilginç olan başka bir detay iphone flash ısıgını gece acınca cok guclu ve bembeyaz yanarken bu cıhazda sarımsı bır ısık yanıyor.

Ekran kalitesi ise çok iyi renkler belirgin bir şekilde keskin ve parlak.

Pil performansı mükemmel çok fazla kurcalamama rağmen 2 gün rahat gidiyor.

Sorularınız varsa her zaman cevaplayabilirim.

Sizin cihazda bir sorun olabilir mi acaba tamam Windows 10 berbat, eksik, sorunlu evet ama desteği olmayan x20 serisinde bile rs1 ile kendi kendine reset atma, donup kalma gibi sorunlar büyük oranda düzeldi bu cihazda asla olmaması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel cihazda Windows ile iş yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rsturksever

Selamlar cihazı 1 haftadır kullanıyorum önceki cihazım iphone 6 plus.Cihaz tasarım ve özellik olarak oldukça güzel ancak telefonun alt kısmında kalan B&O ses bölümünün hiçbir ekstrası olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Windows mobile ise üzgünüm ama berbat yavaş ve çok hata veren bir program.Telefonun kendi kedine restart yaptığına birkaç kez şahit oldum.Herhangi bir sesli uyarıda yapılmadığı için telefon açık sanıyorsunuz.

Kamera performansı maalesef oldukça düşük ilginç olan başka bir detay iphone flash ısıgını gece acınca cok guclu ve bembeyaz yanarken bu cıhazda sarımsı bır ısık yanıyor.

Ekran kalitesi ise çok iyi renkler belirgin bir şekilde keskin ve parlak.

Pil performansı mükemmel çok fazla kurcalamama rağmen 2 gün rahat gidiyor.

Sorularınız varsa her zaman cevaplayabilirim.

bu telefonlar android yada ios gibi değiller. frimware ve software davası var. frimwarelerinizi kontrol etmelisiniz.. yabancı forumlarda bakıyorum ara ara ama sizdeki şikayetlerden hiç yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Güzel cihazda Windows ile iş yapmaz

telefonunuz apple ise kaç gb'lik hafıza kartı kullandığınızı öğrenebilirmiyim ? bende kendi telefonuma güzel bi hafıza kartı arıyordum da... şöyle aşşağı-yukarı 5 yıldan beri çektiğim canlı fotoğraflarla 4k videolarımı kaydedebileceğim geniş hafızalı bir hafıza kartı tavsiye edebilirseniz sevinirim.. mesela bu hp telefonlara 1 tb'ye kadar hafıza kartı koyulabiliyormuş...

peşin edit:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.